Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (860)

plakát

Darc (2018) 

Průměr. Na nářezy typu John Wick to ani náhodou nemá, nulovej příběh, hlavní hrdina je topornej a ničim mě nezaujal, zbytek postav taky průměr. Bojový scény poměrně dobrý až na to že střih občas znemožňuje pořádně sledovat co se vlastně děje. Nevim co je to dnes za zvyk střihat bojovky tak, že půlka záběrů pohybů je utnutá dřív než se ten pohyb ukončí.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou: Počátek (2006) 

Ale jo dalo se to. Prumer, chybi kunda typu Jess Biel ae zas gore je tady o stupen lepsi nez v predchozim dilu. Za zmínku stojí opět skvělej Lee Ermey, takový role mu fakt šly.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2003) 

No co si budem povídat, já to dokoukal jen kvůli sexy tvarům Jessicy Biel. Zbytku tý otravný grupy jsem přál rychlou smrt, jak mi lezli na nervy. Slabej průměr.

plakát

Bonnie a Clyde po italsku (1982) 

Tohle je jako komedie velmi slabé, ale nádherná a sladká Ornella to prostě vytáhla o hvězdičku naho(r)u už jen tím že v tom filmu byla.

plakát

Nicota (2016) 

Je to takovej osmdesátkovej horor s dobrejma praktickejma efektama a dějem kterej jsem vůbec nepochopil. Já prostě nevim o co tam šlo, co je co a kdo je kdo a jaká byla vlastně pointa, pokud vůbec nějaká byla. Je pto prostě splácanina všeho možnýho, i tak to ale koukatelný je.

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Vynikající výkon Olszanske v hlavní roli by si sám o sobě zasloužil pět hvězd, je to ale pár významných bodů, které mi vadily. Za prvé Michalina je nesporně krásná dívka, Hepnarová byla poměrně pohledná dívka také, takže to sedí, co mi však vadilo je to že Olszanska tady působí dojmem patnáctileté dívenky, její útlá stavba a polodětský obličej prostě tak nějak nesedí na ženu vě věku 22 - 24 let. Za druhé, první hodina filmu je v podstatě soft porno točící se kolem sexuality Olgy, opravdu bych více ocenil hlubší sondu do okolností případu, větší rozpracování jejího vnitřního světa a taky postupné vystupňování k finále, které přišlo tak nějak najednou, bez varování, po 80minutách si to prostě Olinka najednou po střhu drandí po chodníku a válcuje lidi... Tohle se nepovedlo... Za třetí, ačkoli mi minimalistické pojetí filmu velmi vyhovovalo a ještě podtrhovalo tísnivé a depresivní stavy hlavní hrdinky a rovněž nechalo vyniknout Michalinino herectví/neherectví které skvěle aplikovala na postavu zádumčivé asociální Olgy, rád bych jako divák viděl a slyšel víc, víc dialogů, obzvlášť v jej blízké rodině, ta tady působí spíš jako takový neživý komparz nebo rovnou kulisy. Tak jako tak, i přes shora zmíněné nedostatky, díky výkony herečky v hlavní roli můžu film divákovi a fandovi kriminalistické historie rozhodně doporučit.

plakát

Kytice (2000) 

I po těch letech od doby kdy jsem Kytici viděl krátce po prvním uvedení do kin mě u dnešního sledování chvílemi mrazilo a to je dobré znamení.

plakát

Růžový panter 2 (2009) 

Možná mírně lepší než jednička, možná je to tím že se tu objevil John Cleese nebo charismatická Aishwarya... Každopádně to stále na víc jak průměr nebylo ale nevadí. Tady se prostě už vaří z vody a Pink Panther už navždy bude spojen s fenoménem Petera Sellerse.

plakát

Růžový panter (2006) 

No, slabej průměr, byly scénky kdy jsem se zasmál, ale neni jich moc. Martin přehrává a přijde že to až moc křečuje. Srovnávat se Sellersem se to ani nedá, ten hrál s noblesou a nadhledem i ty nejbláznivější skeče.

plakát

Grandhotel (2006) 

Kdysi mě tenhle film inspiroval k výletu do Liberce a na Ještěd. Dnes kdy jsem si dal opáčko tak jsem ho ani nedokoukal, nudil jsem se a věšina postav mi hrozně lezla na nervy, nejvíc ta Taclíkova.. Takže tack...