Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (860)

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

No kurna, tohle me hodne prekvapilo. Ze zacatku to vypada na dalsi nudnou ducharinu, se vsemi klise, ktera k tomu patri.  Temer dvouhodinova stopaz ve mne navic vyvolavala pocit, ze to asi nedam a vypnu to. Nekde ve skrytu duse jsem si ale zaroven rikal, ze kdyz jeste zbyva tolik casu, tak se to mozna rozjede do neceho zajimaveho. A mel jsem pravdu, pribeh pomalu graduje a krucek po krucku divaka navadi na spravnou cestu k pochopeni o co vlastne jde. Finalnich tricet minut je pak jizda jako hrom, obzvlast bojovy sceny ve vezeni a na policejni stanici, to byl takovej horror John Wick. :)

plakát

Ouija: Zrození zla (2016) 

Slabota, nuda, příběh z pera předškoláka bez fantazie, a k tomu pár lekaček.

plakát

Kůže (2017) 

Silně divné, a ve finále docela smutné. Ale ten smutek tomu dodává hloubku a poselství. Opravdu zvláštní ujetost, která tu ujetost nepoužívá prvoplánově k šokování diváka, ale ke sdělení něčeho, čeho by si divák bez té ujetosti asi ani nevšiml.

plakát

Fried Barry (2020) 

Gary Green nehraje mimozemštana. Mimozemštan hraje Garyho Greena.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Takhle, je to pěkně udělaný, to jo. Ale negři a Čínani ve středověký Anglii? Tak to opravdu ne...

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

Poměrně brutální, nemilosrdná a chladná řežba se skvělým Stathamem. Proč jen tři hevězdy? Hlavní hrdina byl až moc ztuhlej a stereotypní panák, kterej se navíc objevoval na nemožných místech v nemožnou dobu, a to bez jakékéli logiky nebo alespon náznaku vysvětlení. Co se týče akčních thrillerů, tak nejsem ža zas tak náročnej divák, ale tohodle závažnýho nedostatku jsem si prostě musel všimnout.

plakát

Kolskaja sverchglubokaja (2020) 

Nepochybně inspirováno The Last of Us. Špičkové praktické efekty. Radulovic je krásnej kus ženský.

plakát

Annabelle 3 (2019) 

Slabý průměr. Celé je to takové nanicovaté a dětinské. Vyzdvihnu sladkou holčičku v roli dcery Warrenových, podala sympatický a dobrý herecý výkon. Zbytek prostě zívárna.

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Kvalit Conjuring ani Nun to nedosahuje, ale stále je to lepší než Annabelle z roku 2014.. Zasloužené tři hvězdy.

plakát

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz (2021) 

Vera Farmiga a Patrick WIlson jsou opět skvělí, chemie mezi nimi je prostě nepopíratelná. Ale jinak je trojka opravdu o dost slabší než první dva díly, ve všech směrech, a u mě tedy na víc jak tři hvězdy prostě nedosáhne.