Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Hotýlek

Hotýlek (1975)

Poprvé sledováno po nocích na TV Nova (dabované) někdy kolem r. 1996 (bylo mi 17 a řezal jsem se jako šílenec, hlavně situačnímu humoru). Po letech, myslím že to bylo kolem r. 2007, jsem si vzpomněl na Fawlty Towers (na Nově to tenkrát uváděli jako "Hotýlek") a chtěl jsem otestovat zda se budu stále ještě smát i po těch letech... Smál jsem se a hodně, v té době jsem sledoval v origináním znění s českými titulky nevalné úrovně a díky originálu vynikl, vedle situačního humoru, i ten slovní, který je minimálně stejně promakaný a praštěný jako ten situační... Dnes mám FT při ruce (sleduji v originálním znění bez titulků) a kdykoli to na mně přijde tak se na nějakou epizodu rád podívám... Nikdy se mi neomrzí - miluju tento druh humoru spojeného se sarkastickými hláškami a ztřeštěnými gagy Johna Cleese, kterých je tady bohatě. Díl od dílu je série lepší, takže kdyby se někdo necítil osloven při sledování prvního či druhého dílu tak doporučuji vydržet.. Stojí to za to! ROZHODNĚ SLEDUJTE V ORIGINÁLNÍM ZNĚNÍ, ŽÁDNÝ DABING. HODNOCENÍ KOLEGŮ TADY NA ČSFD NABERU VÁŽNĚ, POKUD VIDĚLI POUZE DABOVANOU VERZI. Viděli totiž jiný sitcom než ti, co si dali originál.

Spartakus

Spartakus (2010)

LUXUS!! Srdce každého chlapa, který má v sobě alespoň špetku válečníka a mezi nohama mu nevisí kus plastu, poskočí... Po rozpačitém pilotu díl od dílu lepší... Úchvatné brutální bojové scény - krev cáká po litrech, namakaní chlapi, nádherné (polonahé až nahé) ženy, hodně a říkám hodně sexu... Příběh který mně chytnul, mega sympaťák Andy v hlavní roli, Xena ukazuje ňadra na požádání, ostatní potvory jsou jako vystřižené z Maxima, Hannah (i když trochu přehrává) je takový parchant, že mu od teď neuvěřím nic jiného... (mimochodem Andy podobou v obličeji jakoby z pr....e vypadl mému švagrovi)... To vše zabaleno v římském stylu - tzn. žádná tabu v zobrazování násilí, intrik a sexuálních scén... PANEM ET CIRCENSES až na dřeň...NEVHODNÉ PRO upjaté puritány a intelektuály... Mimochodem po dlouhé době mi bylo opravdu smutno ohledně dění ve světě filmu - a to po zprávách o předčasné smrti Andyho Whitfielda... Velká škoda...

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Famózní! Jediný co mě sralo, a to hlavně neskutečně moc celou první sérii, byla uřvaná hysterická matka (Winona Ryder). Tý sem přál smrt, a to krutou.