Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (29)

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) 

Do kina jsem šel s tím, že jdu na pokračování osudů lidí, se kterými jsem prakticky vyrůstal. Nečekal jsem žádnou akci ani dechberoucí umění, doufal jsem, že s trochou nostalgie prožiju příjemné 2 hodiny. Musím říct, že mé očekávání bylo naplněno a skvěle jsem se bavil. Bohužel, nejsem už na střední ani na vysoké, kdy jsem prožíval první tři díly a logicky i představitelé a jejich postavy trochu zestárli a řeší jiné problémy než tehdy, takže srovnávat s atmosférou původní trilogie jde těžko. Nálada a duch však zůstaly a já jsem nadšen, že tento film vznikl (i když s podporou produktů a značek). PP tam byl ale nijak mě neurážel, jsem radši když auta nemají přelepený znak. Rozhodně doporučuji všem, kdo si oblíbili Štěpána a Kendyho, jsem přesvědčen, že se jim film bude líbit, zasmějí se, nebo aspoň usmějí v mnoha rozhovorech a malinko se s pocity vrátí do doby před mnoha lety. Film je určen jim, ostatní ať na to nechodí. Pochvalu zaslouží i dětští představitelé. Pátou * za Pardubice v závěrečné písničce :-)

plakát

Dopisy pro Julii (2010) 

Nenáročný film, hezká italská atmosféra, škoda, že Seyfried není žádný herec..... Už jsem dokoukal daleko horší slaďáky. U mě 73%

plakát

Donšajni (2013) 

V podstatě chápu, že ti, kdo nemají rádi operu tento film vypínají. Mě se docela líbil. Od Menzela jsem žádnou akci nečekal, takže jsem nebyl překvapen, že jsem ji tam nenašel....

plakát

Lásky čas (2013) 

Skvělý zážitek. Dlouho jsem si říkal, že je to film o ničem, ale relativně slušně se na to dívá. Pak ale přišel proslov na svatbě a film nabyl na rozměru, jsem otec i syn, proto mi to asi přišlo ještě intenzivnější. V tomto filmu je nenásilně, ale přesvědčivě a silně naznačený vztah k dětem. Rachel McAdams vůbec nemusím, toto je první film, kdy se na na ní dalo dívat... Nevím, proč je v popisu komedie, já se teda nesmál, spíš naopak. Všem citlivým osobám (jako jsem já) opravdu vřele doporučuji!!!

plakát

Tajemství ztracené archy (2008) (TV film) odpad!

Nevěřil jsem, že to může být tak strašné, jak se píše v komentářích....Spletl jsem se, je to děs....!

plakát

Neobyčejný Odd Thomas (2013) 

Kdybych nečetl knížku (podle mě jednu z nejlepších, co jsem četl), asi bych hodnotil příkřeji, Chyběly mi tu některé roviny příběhu, ale jejich znalostí mi asi lecos dávalo jiný smysl. As bylo zbytečné, vykreslovat Bodachy tak hororově. Zajímalo by mě, jestli pro diváky filmu bylo závěrečné rozuzlení takový šok, jako pro mě při četbě, ale zahrané mi to přišlo super, režie, kamera fajn, příběh unikátní. Byl bych nadšen, kdybych se dočkal pokračování (i další díly jsou skvělé...)

plakát

Ve stínu (2012) 

Naprosté nadšení, pro mě jeden z nejlepších českých filmů. Ze začátku mi vadilo málo světla, to je celý film, ale ta temnota dá filmu právě tu neuvěřitelnou atmosféru a napětí. Trojan byl výborný, scéna dokonalá, já tleskám a nejde jinak než 5*

plakát

Svatá čtveřice (2012) 

Žádný kinematografický skvost to teda není, ale podle komentářů jsem čekal, že to bude větší hrůza. Žádné hluboké myšlenky, jen pohled na dva páry. Naprosto mě odrovnala úplně poslední věta filmu. Za tu dávám 4, i když 3 hvězdy by asi byly přesnější.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Neuvěřitelně milý film. Rozhodně to není řechtání od začátku do konce ale mockrát usmání, bez jakékoli pachutě a nepříjemných pocitů. Velmi iteligentní. Vřele doporučuji!