Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (13)

plakát

Bídníci (2012) 

Skvělý dej, výborní herci, nezapomenutelné herecké výkony. Za velký nedostatek však považuji doprovodnou hudbu. Ano, některé písně byly vynikají, v celé řadě filmových momentů se tyto muzikálové prvky hodily, ovšem postavit celý film pouze na hudbě mi přišlo zbytečné a dokonce snižující celkový obraz filmu. Rozhodně bych snížil počet písní, rozhodně bych vynechal dialogy v podobě písní a zanechal bych je pouze při větších scénách. Bohužel se tím zcela snížil efekt celého filmu, což je škoda.

plakát

Stud (2011) 

Prázdnota! Nic víc než naprostá emocionální prázdnota člověka žijícího v postmoderním světe a uchylujícím se před naprostým rozkladem k sexu. Depresivní drama je ještě podtržené depresivní (ačkoliv pro mě krásnou) hudbou!

plakát

Černobílý svět (2011) 

Skvělé zpracování dvou odlišných světů - světa bílých a světa černých. Skvělý obraz života pokryteckých maloměstských bílých žen, jejichž životním povoláním je profesionální lov manželů. A skvělý příběh ženy, jež se rozhodla vzdorovat.

plakát

Po smrti (2008) 

"I believe dying is like that. It´s like a boat vanishing on the horizon. Just because you can´t see it, doesn´t mean it doesn´t exist".

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Intriky, sex a krev!

plakát

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) 

Ano, kopie jedničky, ale proč ne? Některé scény mě ve dvojce pobavily ještě více než v jedničce. Ještě, že existují Vánoce a s nimi Sám doma...

plakát

Sám doma (1990) 

Co by to bylo za Vánoce bez Sám Doma?...

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Smutné! Otázka etiky a morálky prostupuje celý film, který je skvělý v tom, že se dokonale vcítíte do lidských bytostí, které byly stvořeny jen proto, aby se v dospělosti staly dárci orgánů. Úzkost a prázdnota vás ovládnou. Nemají budoucnost! Nemají svobodu! A svého života se vzdají, aniž by bojovali! Jediné, co mi chybělo, byl určitý nákres fungování celého systému. I když na druhou stranu, o to v tomto filmu ani nejde.