Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (363)

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Hodně dobrý film, který, řekl bych, hodně hezky reflektuje tehdejší nehezkou dobu.

plakát

Koruna - Série 5 (2022) (série) 

Kvalita seriálu jde, jako obvykle, dolů. Bohužel, rozpliznout příběh Diany nejen do mnoha dílů, ale i několika sérií, mi přijde úplně zcestné. Řemeslně je to sice pořád uděláno dobře, ale děj se táhne jako smrad.

plakát

Božská Ema (1979) 

No nic moc. A co ten střih ke konci? Válka, a najednou už je po ní?

plakát

Fauda - Season 4 (2022) (série) 

První tři řady bomba, čtvrtá řada je ale velkým zklamáním. Je to vycucané z prstu, někdy dost rozvleklé, některé rodinné scény jsou nevěrohodné a úplný konec je až směšný. Tahle řada je špatná a zbytečná a neměla být natočena.

plakát

Ozark (2017) (seriál) 

Ze začátku mě to bavilo, ve čtvrté sérii už mi ale přišlo, že scénáristi nevěděli, kudy kam. A najít v tomhle seriálu sympatické postavy je fakt obtížné.

plakát

O.J.: Made in America (2016) (seriál) 

Bezpochyby velmi zajímavý a poučný dokument. Tvůrci se ale na můj vkus rozmáchli příliš a stopáž 5 x 90 minut je prostě příliš dlouhá. Méně velmi často znamená více. Poloviční stopáž by byla OK. Tohle jsem měl potíže celé dokoukat, zvláště když člověk ví, jak to celé dopadne.

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Asi nejlepší český detektivní seriál za mnoho posledních let. To, že je to inspirováno skutečnými případy, je třešnička na dortu.

plakát

Atentát v Ambassadoru (2006) 

Solidně pojatý a příjemně ubíhající film totálně zazdil pitomý závěr. Poslouchat mnoho minut Kennedyho "posmrtného" projevu bylo k uzoufání nudné a trapné. Nehledě na to, že tak hloupá glorifikace jakéhokoliv politika je směšná a hloupá. A to není nic proti Bobbymu Kennedymu. Ten závěr byl prostě velký špatný.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Není to tak třeskutá zábava jako seriál, ale i tak mě to dost bavilo. Lavi prostě nezklame 🙂.