Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (2 434)

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Zase jedou u Marvelu a skoro se to zdá jako naposledy. Už dávno neplatí nějaká jasnost a vtipnost příběhu. Krásná jednoduchost. Motivace hlavního záporáka je uvěřitelná jako Zemanův dobrý zdravotní stav a na záchranu mnohdy stačí síla přátelství. Patetické a dost překombinovaně směšné.

plakát

Medvěd (2022) (seriál) 

1. série: Věc, která se nejvíc projeví další sérií. První úvodní a taková nevyhraněná. Přesto záživné a na výjimky svižné. 2. série: Absolutní emocionální genialita. Propracovanost nejvyššího kalibru. Umění v televizi je reálné.

plakát

Medvěd - Série 1 (2022) (série) 

Věc, která se nejvíc projeví další sérií. První úvodní a taková nevyhraněná. Přesto záživné a na výjimky svižné.

plakát

Bullet Train (2022) 

Něco jako pod taktovkou Ritchieho, ale přitom ne. Svižné, zajímavé. Myslím, že s potenciálem stát se za pár let kultem a klenotem.

plakát

Elvis (2022) 

Jakože jo. Záživný. Baz se dokáže vyřádit víc. Zase je to zajímavé skloubení jeho otisku a nějakého životopisného díla. V podstatě hezky funguje. Hanks v roli až neuvěřitelně divný. Na hraně v pohodě hraní a totálního propadu. Myslím, že šlo víc vytřískat z castingu Elvise, ale zase Butler se s tím popral ukázkově.

plakát

Wednesday - Season 1 (2022) (série) 

Asi bych to nepopsal lépe jako zajímavý guilty pleasure. Hezky se na to dívalo. Dobře odsýpalo. Sice v něčem dětinské a wannabe edgy, ale dalo se to. Dokonale obsazená Ortega.

plakát

Kocour v botách: Poslední přání (2022) 

Hravá záležitost, na kterou se podezřele dobře koukalo a mělo to oči. Zase nic, co by mě dostalo do kolen a není to tak promyšlené jako takový Shrek. I tak pecka.

plakát

Nene (2022) 

Ten Peele má v něčem smůlu. Když za mě natočí super film, tak je to bráno jako klišé, pak natočí něco procítěného, ale nemá to žádný jasný příběh a když potom se snaží udělat obojí dohromady, tak je to nuda jako trám. Za mě slabota, která mě v ničem nechytila. Oceňuji asi jenom ten aspekt "westernu pro lidi, co ho nemohli zažít".