Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (524)

plakát

Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových - Budoucí královna (2023) (epizoda) 

Naprosto miluju, že se tvůrci přestali bát, a postavy hned v první epizodě řeší, že Charlotte je na britskou královnu poněkud příliš "hnědá". Ano, i nás překvapila hnědost tohoto německého rodu 😀 Jinak zajímavý rozjezd, chytlo nás to stejně jako Bridgertonovi.

plakát

Na nože: Glass Onion (2022) 

Pár velmi silných scén. Krásně přehnaná večerní kanapka :)

plakát

Truman Show (1998) 

Doporučení od skvělého člověka. Svět nikdy nebyl děsivější. Díky M.

plakát

Projekt Adam (2022) 

Ryan Reynolds by měl trochu zapřemýšlet, jestli chce až do smrti hrát už jenom Deadpoola, nebo taky dělat i něco jiného.  Mě už to začíná pomaličku nudit, ale chápu, že mu to může vydělávat. Průměrný divák asi chce furt ty stejné věci. Jinak film je taková směs všeho, dodíval jsem se, ale s nějakými velkými myšlenkami se tu opravdu nepotkáte.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Celý seriál připomíná dítě, které si vyndá staré kostičky ze skříně, pohraje si s nimi a pak je pečlivě zase poskládá zpátky. Ano, jsou zpátky na svém místě, ale všichni, co to viděli, tak nějak tuší, že takhle se s nimi hrát nemělo.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část VI (2022) (epizoda) 

"Hello there!" Celý seriál připomíná dítě, které si vyndá staré kostičky ze skříně, pohraje si s nimi a pak je pečlivě zase poskládá zpátky.

plakát

Korzet (2022) 

Pokud se někdo rozhodně vykreslovat historické postavy, jsem rád, že k tomu nepoužívá jen odstínů černé a bílé, ale podaří se mu na paletě vymíchat i barvy mezi tím. Zaujalo mě využívání analogismů v příběhu, na druhou stranu cigarety s filtrem jsem si musel googlit, a ty zrovna analogismem nejsou.

plakát

Hodně štěstí, pane Veliký (2022) 

Konverzační komedie, která si velmi snadno získá diváka díky božímu obsazení a řešení naprosto běžných, nízkých lidských potřeb - občas si každý potřebujeme popovídat.