Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (68)

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Aneb americká pohádka po sto-padesáté. Vždy mě překvapí jak majestátně vypadá prostřílená americká vlajka klesající k zemi. Ještě o kus víc, než výkaly pokrytá a zapálená americká vlajka. Americká tajná služba je tak skvěle vycvičena k plnění rozkazů, že drží pozice v heroickém last-stand, i když to do nich perou z rotačních kulometů, místo toho aby se jednoduše přikrčila za tou zídkou. Ale Američan přece neohne záda, že ano. A sami agenti se snaží sundat letoun Hercules střelbou z útočných pušek a pistolí. Věděli jste, že nejlepší obranou prezidenta je vytvořit živou zeď a pochytat všechny kulky? I v době, kdy tam prezident vůbec není. 300 agentů USSS zemřelo na schodišti Bílého domu jen tak, aby se střílelo. Americký prezident je tvrdý chlap, který se stará o rodinu, s teroristy nevyjednává, ale kódy jim stejně poskytne, když zmlátí jeho sekretářku. Kvůli prezidentovi přeci nebude nikdo trpět, kromě chudáků chlapců na Guantanámu. Dávám tomu poctivých 30%.

plakát

Světová invaze (2011) 

Prvního emzáka museli sundat čtyři maníci a bylo potřeba ho dorazit granátem. Toho posledního si borec podal na půl zásobníku M9. Do I really have to say more?

plakát

Westernstory (2011) odpad!

Bože, taková kravina, kdybych v těch Boskovicích aspoň nechodil na gympl, takhle je mi z toho trapně a blbě zároveň.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Udělal jsem tu chybu, že jsem před čtyřkou shlédl první tři díly, to aby mi neutekly narážky a odkazy tvůrců. Takže jsem jasně viděl, že kvalita šla díl od dílu dolů, jestli to takhle půjde dál, tak 5 bude za jednu hvězdičku a 6 bude odpad. Uvědomte si, že v jedničce byli tím největším postrachem nemrtví piráti, ve dvojce Davy-Jones, ve trojce Calypsó, jak je sakra možný, že jsme neslyšeli o Černovousovi, který je nejspíš ještě víc zápornější, než předešlí záporáci dohromady? A připadá mi, že ta nedostižná Černá perla je oproti Pomstě královny Anny jen rybářskou bárkou, nemluvě o Bludným Holanďanovi. A když si vzpomenu, jak těžký bylo najít Isla de la Muerta a ono to vypadá, že najít Aqua de Vida bude ještě těžší. Penelope a Černovous byli absolutně zbyteční, stejně jako Španělé a absolutně mi unikl význam dějové linky misionář-mořská panna. Barbarossa je tam očividně jen proto, že za to Geoffreymu slušně platí. Jediné světlé chvíle - když natrhli Penelope živůtek a Barbossova noha - 2 hvězdy.

plakát

Les Misérables - koncert z Londýna (2010) (divadelní záznam) 

Mám mnohem radši verzi k desátému výročí. A proč? Nick Jonas vypadá, zpívá a hraje jako..., pokaždé, když vyleze na jeviště, tak tomu ubere 20%.

plakát

Hvězdná brána: Návrat (2008) 

Jsem zklamán. Carter(ová) tady vypadá na svých čtyřicet a prostě jí už nevěřím, že má kondičku elitního vojáka/vědkyně. O´neill(s dvěma el) tady taky vypadá jako generál a ne jako plukovník, ten pupek prostě nezatáhne. Jejich modernější verze Mitchell a Vala Mal Doran ale zachraňují situaci. A Daniel nestárne:-). Vyšší rozpočet by filmu taky výrazně pomohl, některé díly seriálu na tom byly asi lépe. A cestování v čase a solární erupce - to je nenapadlo nic nového? A taky jsem si říkal, kde se Carter(ová) naučila pilotovat F-15? Vím, že je od letectva, ale někteří námořníci taky neumějí plavat. Řekl bych průměr, sice to neodflákli, ale taky se nesnažili.

plakát

Modern Warfare: Frozen Crossing Pt. 2 (2010) 

Další variace na "všichni pojďme mířit jedním směrem, zbraně nosit u hlavy namířené vzhůru a přebíjet zrovna, když na nás střílejí". Přestřelky jsou to jediné vyvedené, teda kromě ženské představitelky, která ovšem zbraň držela poprvé v životě.

plakát

Modern Warfare: Frozen Crossing (2010) (studentský film) 

Výborný filmeček. Sedm minut pobíhání jen tak po lese se dá ještě pochopit u bad "average muppets" guys, ale u TF141? To je ale to jediný, co kazí dojem z filmu. A taky to jediný na čem film stavěl. Jste zmatení? Hmm... já taky.

plakát

Do nitra Planety opic (1970) 

Absolutně netuším jaký vliv na účinnost atomové bomby má kobaltové pouzdro, ale jedno vím jistě, takovou kravinu aby člověk pohledal. Jak může někdo, kdo očividně vymyslel poloautomatické a automatické zbraně, používat zepředu nabíjená děla? To nikoho nenapadlo vzít pistoli a postavit ji desetkrát větší? Tohle mě na celým filmu vadilo ze všeho nejmíň.:-) Ta jedna hvězdička je, jak jinak, za Novu, ve chvílích, kdy nebyla na obrazovce, byl film jasný odpad!

plakát

Kopí osudu (2010) (TV film) 

Věděli jste, že Longinovo kopí používal i Alexandr Veliký? Už v době ukřižování Ježíše Krista bylo to kopí staré takových 300 let... Jen jedna blbost za všechny.