Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbené filmy (3)

U pokladny stál...

U pokladny stál... (1939)

Jediný film, který má u mě 5* a myslím, že dlouho i jediným bude....Burian je neskutečný herec s neskutečným mimickým nadáním, které v tomhle filmu ukazuje v plné parádě. Jeho nenápadné vsuvky, když ostatní mluví jsou nepřekonatelné....Je pro mě velkým nadáním takhle pobavit lidi jen díky laskavému humoru - bez vulgarit, bez ztrapňování, bez všech zbytečností, které "baví" dneska. Skvělé herecké obsazení je pak už jen třešničkou na dortu.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

K Tarantinovi jsem došla teprv nedávno, takže tady nebudu strašně sofistikovaně psát, že takhle mohl historický film pojmout jedině on - nevím. Nebudu hodnotit ani stránku historickou, ani válečnou, protože film má určitě svoje mouchy. Každopádně musím říct, že mě se tohle dílko fest líbilo a ani chvíli jsem neměla chuť to přepnout. Přestože se prolínají dva různé příběhy, divák se neztrácí. Líbily se mi kostýmy, prostředí a hlavně některé herecké výkony. Zpočátku mě odrazovalo účinkování Pitta, ale překvapil. Kruger vypadala nádherně a ke všemu se mi líbil její výkon a Waltz byl kapitola sama o sobě - jeden z nejlepších výkonů ve filmu, co jsem viděla.

Schindlerův seznam

Schindlerův seznam (1993)

Cokoli, co bych chtěla k tomuto filmu napsat, by bylo jen opakování toho, co už napsáno bylo. Přesto si to ale neodpustím a napíšu to znovu - herecky, dějově a emocionálně velmi kvalitní film.