Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbení herci (10)

Karel Roden

Pěkný chlap, který umí navíc hrát - to je vražedná kombinace, kterou Karel má. Čím je starší, tím mě víc baví. Myslím, že zraje nejen jako chlap, ale i jako herec.

Adrien Brody

Poprvé jsem jej zaregistrovala v Pianistovi a řekla jsem si, že to určitě není poslední film, který s ním vidím. Pak už následoval Experiment, King Kong, Predátoři....zkrátka mě baví se na něj dívat :-)

Pavel Liška

Pro mě osobně jeden z nejlepších herců naší mladé generace. Získal si mě tím svým nevinným kukučem a jako autobusák Karel je nezapomenutelný :-)

Jiří Bartoška

Ten jeho hlas....ten hlas...toho bych mohla poslouchat každý večer před spaním:-) Je to pro mě šarmantní herec s velmi zajímavým pohledem.

Miloš Kopecký

Pro mě zcela nejlepší herec staré gardy. Kdykoli se objevil ve filmu, stálo to za to. Ke všemu elegán s inteligentním pohledem. Za roli Štrosmajera by si zasloužil minimálně Oscara!:-)

Liam Neeson

Kvalitní herec, kterému jsem zcela věřila, že by mohl být Jedi. 

Petr Čepek

Nezapomenutelný smích! Tak nějak si představuju záporňáka. 

Edward Norton

Pro mě představuje hvězdu nové hollywoodské generace. Kde se na něj hrabe nějaký Pitt, Cruise a ostatní nýmandi?

Christoph Waltz

Přiznám se, že jako padouch v Komisaři Rexovi mě nezaujal. Ani v jakémsi neznámém německém filmu nebyl nic moc. Přestože už tam dokázal, že hrát umí, až rolí Hanse Landy si mě získal.

Anthony Hopkins

Když jsem jako výrostek viděla Mlčení jehňátek, měla jsem z něj až strach. Už tehdy mě však čímsi okouzlil (jestli se to tak dá nazvat v tom věku) a trvá to dodnes. Má neuvěřitelný pohled a i když by mi mohl být dědečkem, je to pro mě krásný chlap.