Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor
  • Akční

Recenze (232)

plakát

The Green Inferno (2013) 

V porovnání se starými kanibalskými filmy je to celkem čerstvý vítr. Ctí pravidla žánru, nesnaží se přinést nic moc nového, ale kouká se na to lépe než na mnoho původních filmů. Kromě Cannibal Holocaust, samozřejmě. To už žádný jiný kanibalský film nepřekoná. Příběh v podstatě klasický, gore pěkné, jen té nahoty mělo být mnohem víc.

plakát

Klíček (2009) 

Režisér ani někteří herci sice neodcházejí středem, ale sílu ten jednoduchý nápad má. Viděl jsem to dvakrát a pořád nechápu ty odpady. Mnohem horší americké filmy mají mnohem lepší hodnocení. Nechápu.

plakát

Malíř zneklidňující krásy - Hieronymus Bosch (1996) (TV film) 

Informačně skvělé, obrazově to ale bylo strašně nudné a odbyté. Žádné rozhovory, žádné pátrání, jen prázdné místnosti a statické výstřižky z obrazů mistra spojené prolínačkami. Není lehké točit takové téma, ale když už se točit začne, mělo by se to nějak lépe vymyslet. Škoda...

plakát

Teď ne, Broskvičko (2015) (amatérský film) 

Je tam plno věcí na pochvalu, i plno zbytečných detailů, které shazují film zpátky od nezávislého k amatérskému. Nicméně ti dva hlavní byli super. Ale víc bych si přál vidět lehkou komedii o tom, co s nimi bylo dál. Jen tak, jak si žijou a kecaj spolu, občas se jim něco přihodí. Byli fakt vtipní. K celkovému dobrému dojmu výrazně přispívá to, že většina dialogů nesmrdí papírem a herci/neherci to říkají tak trochu po svém.

plakát

Povodeň (1998) 

Vskutku zvláštní povodeň.

plakát

South Park: Peklo na Zemi (1999) 

Vůbec mě nenapadá, co by mohlo být lepší. Leda já - abych byl víc jako ti dva, co za tím stojí.

plakát

New Kids Nitro (2011) 

Nestává se mi to, ale po dokoukání druhého nebo třetího bonusu po závěrečných titulcích jsem tak osaměl, že jsem měl strašnou chuť pustit si oba díly znovu.

plakát

Rare Exports (2010) 

Ideální film do letního pařáku. Fakt hezký.