Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (2 602)

plakát

Zběsilost v srdci (1990) 

Lynch je Lynch a s tím jsem do toho šla, čekajíc všechno možné. Ale žádné zklamání se nekonalo, naopak jsem byla překvapená celkem vstřícným, Davidovým postojem vůči nám. Kdo mě ale dostal, tak to byl Niki. Jak vyskakoval v prérii z limuzíny a jak bezvadně umí zpívat, to jsem vůbec netušila. Předvedl se tady v celé škále situací, od romantika po grázla, empatického človíčka a podobně. Nicméně Laura Dern mu šlapala na paty a Williem Dafoe si tady zahrál odpornýho slizouna asi s vekou chutí, prostě kdo umí, ten umí.

plakát

Útěk z Hašimy (2017) 

Někdy méně znamená více a v tomhle případě to platí na druhou. Předigitalizované, to je jedna věc, která mě rušila a druhá jsou neskutečné podmínky, týrání a surovost. Nechtělo se mně tomu tím pádem věřit do puntíku i když chápu, že pro komerční účely se musí něco přibarvit, ale jak píše ainny, tak sem některé situace prostě nepasovaly a zdály se tudíž neuvěřitelné. Ale i tak, v reálu to musel být děs a je otázkou, jestli jejich vysvobození bylo opravdovým vysvobozením jejich duší i když těla ano.

plakát

The Escapist (2008) 

Rupert nebude zřejmě patřit mezi moje dvorní režiséry, protože jsem celou dobu jen tápala mezi vězením a útěkem. Ani celkem dobrý závěr nezachránil můj rozpačitý dojem. Postavy chtěly trochu víc rozebrat na součástky, protože takhle jsem měla pocit jako když se dívám na nějaký neznámý předmět za zamlženou vitrínou o kterém nevím vůbec nic, jen zhruba jaké má obrysy. Jediný Frank mně byl sympatický a Brian ho hrál fakt skvěle, škoda ani jemu se nedostalo víc prostoru pro jeho postavu, kterou bych rozhodně chtěla poznat taky o něco víc.

plakát

Svatba mezi citróny (2012) 

Sussane má ve sbírce lepší kousky, to je jasné, ale asi jsem potřebovala vypnout a tohle bylo to pravé. Kýbl klišé, kýbl patosu, kýbl neuvěřitelných zápletek, kýbl krásný muziky......ano a jak tady píše jeden uživatel.... ♫ tippy-tippy-tay..THAT'S AMORE.. ting-a-ling-a-ling..THAT'S AMORE ♫ mě bude znít dlouho v uších. Přihodím sympatické herce, obrazně se zavřenýma očima odhodím všechny mínusy a je tu příjemný relax. Chvílemi jsem se blaženě usmívala, jsem romantik, tak co, musím ty dramata občas proložit právě něčím takovým....vždyť je to vlastně pohádka, která pochopitelně není pro každého, zničila by je.

plakát

When We First Met (2018) 

Asi bych se měla cítit provinile, protože sice ohrané, ale stále bavící cestování v čase nebylo špatné. Ale, to ale tkví v hlavním herci celé romkom Adamovi DeVine. Ať mně jeho fanynky prominou, ale mně tady nesednul, prostě mně byl nesympatický a to pak nejsem soudná hodnotit jako ostatní. Sorry....

plakát

V.I.P. (2017) 

Škoda konečného finále i když jsem si ho asi takhle představovala, ale tohle bylo moc na sílu, patetické (a to vím, že korejáci si na to potrpí) a ten šklebící se slizoun byl příliš šklebící. Tam se dalo ubrat a ten vztek by jsem měla stejně. Musela jsem zapnout všechny baterky, než mně to všechno zapadlo do sebe a uvítala jsem, že tady do toho nevložili moc akčních scén, to bych v tom pak měla úplný zmatek.

plakát

Touha, opatrnost (2007) 

Hodně, hodně dlouho jsem dumala nad tímhle počinem a svými pocity. Na jednu stranu mě zcela vtáhnul do děje vztah dvou lidí, kde každý z nich bojoval na protichůdných politických stranách, takže ano, opatrnost byla namístě a na druhé straně parta, která všechno organizovala, ale působila na mě trochu mdle vzhledem k okolnostem. Možná trochu víc akčnosti a kratší stopáž by to zachránila. Tím nechci říct, že by to bylo špatné, rozhodně ne, ale řešit pouze jen to, kde jsou nohy, ruce a hlava při velmi otevřených scénách, to také nevytrhly. Ang Lee mohl využít daleko víc potenciálu, který se v Touze a opatrnosti vyloženě nabízel. Slabší čtyřka, škoda.

plakát

Rychlejší (2010) 

Viděla jsem sympaťačku Jennifer Carpenter, která se tam sice jen mihla, ale i tak jsem se zatetelila radostí. Jaké byly dojmy z Foster? Viděla jsem nabouchaný chlapy, super auťáky, honičky, střílečky, pomstu, zkrátka to, co k akčňáku patří. Dwayne se snažil, až mu praskaly žíly po těle a tekly mu dokonce i slzičky:-) Ale bylo tam těch spoustu ale, které tentokrát nemohu přehlédnout, protože například akce v nemocnici mě nutila mlátit hlavou do zdi. Nicméně nuda to v žádném případě nebyla a Georgi, ten konec se Ti rošťáku povedl, takže to je jasná trojka.

plakát

Trosky (2008) 

Jak píše sochoking "ale tie dialógy.....tie dialogy"! Než jsem se do toho vpravila, tak byla polovina v čudu a poslouchat tu americkou slovní zásobu mě silně iritovalo. To se k nim nehodí, tedy alespoň v tomhle filmu, kde se to sice očekává, ale tentokrát to vůbec nesedlo jak prdelka na nočník.....všechno vedle....Ik-joon Yangu, doufám, že příště to bude lepší? Drsné a beznadějné bytí pár lidských trosek, kteří by někde uvnitř chtěli být někým jiným a někde jinde.