Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (2 602)

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Jsem přesvědčená, že Sully je rád, že ho mohl hrát Tom Hanks v jedné jeho "neskutečné" situaci, kdy šlo o život 155 lidí. Já se přiznám, že jsem měla několikrát slzy na krajíčku a jsem ráda, že jsem mohla vidět i druhou stránku věci, kdy probíhalo vyšetřování. Skvěle natočené a těch 35 vteřin lidského faktoru mě už totálně dostalo. Tom byl vynikající jako vždy, to byla trefa do černého a celkově to byl zázrak, jinak to neumím pojmenovat.

plakát

Země, odkud přicházím (1956) 

No jistě, že jsem si to pustila hlavně kvůli Gilbertovi a jako relaxační chvilku mezi všemi dramaty, jak filmovými, tak skutečnými. A Marrinetta měla nádherné, princezničkové šaty.

plakát

Toro (2016) 

Ale proč ne. Žádná vysloveně pecka to není, ale nuda také ne a Mario hrál Tora jak o život, ale oni všichni. kluci španělský nejsou žádná párátka, když přijde na věc, takže sekerka při vyřizování účtů je celkem maličkost mezi ostatními pomstoidními situacemi. Škoda těch aut, ale jejich jízda byla parádní, to zase ano. A za tu hezkou architekturu a super vizuál si to tu čtyřku zaslouží. Roman měl zajímavě šitou košili na míru, to se musí nechat.

plakát

Vraždy na Shetlandech (2013) (seriál) 

Na konci druhé série, konstatuji, že jsem byla velmi spokojená a tak zvyšuji hodnocení až na horní příčku. Postavy mně byly bližší a celkově konstatuji, že kriminální zápletky v prostředí na Shetlandu mají svůj osobitý ráz a atmosféru. Pěkně pomalu, ale jistě se Jimmy dostal k vyřešení případu s prima kolegy, kteří mu byli vždy k dispozici. Ale strom jsem tam snad vážně ještě neviděla, možná tak keřík. Je to i přehledné, takže jsem v těch postavičkách neměla hokej, jak se mně někdy stává. - Tak a jsem na konci třetí série, kde se nám to malinko zkomplikovalo, ale výsledek byl uspokojující. Nicméně jsem s vyšetřovací partou pokračovala dál až do šesté série, kde je jasné, že musí následovat sedmá.

plakát

Elsa a Fred (2005) 

Je tam tolik snů, touhy a smutku, tolik nevyřčeného......"Život je někdy velmi skoupý, uplynou dny, týdny, měsíce a roky, aniž člověk zažije něco nového. Ale pak se otevřou dveře a dovnitř se vřítí lavina. V jednu chvíli nemáte nic, a najednou máte víc, než dokážete přijmout."..

plakát

Kšeft na jeden den (2012) 

Tak jsem celou dobu přemýšlela, jestli se mám smát a nebo to brát vážně. To druhé jsem vyloučila, to není možné. Nicméně jsem se celou dobu bavila právě tou rozporuplností a dívala jsem se na kluky s nadhledem diváka, který se přesto báječně bavil. Bylo to všechno postavené na hlavu, napsané někde za jízdy ve vlaku a troufám si napsat, že bych to možná taky zvládla a nebo to bylo tak geniální? :-) Tudíž jsem se dívala z části na drama, z části na komedii, z části na horor, z části na thriller a celé to bylo semleté bajlajfik. Já se celkem bavila a čekala na každou další nemožnou scénu docela s nadšením naivního diváka a nebo také ne, jen jsem se zkrátka bavila a jak píše hellstruck, jako ulítlá jednohubka to bylo celkem fajn. A navíc já mám Tima ráda, takže mu tu jednu hvězdičku přihodím...

plakát

Král smutku (2006) 

Psychothriller po jehož skončení mám chuť pustit si ho znovu a rozebrat ho po malých kouskách na součástky. Pro mnohé trochu se vymykající běžnému standardu, ale když jsem četla mezi řádky, tak si nemůžu pomoct, průměr to rozhodně není. Plus výborná atmosféra a Kim v roli Steveho mně nedají jinou možnost než dát čtverec. Kdo chce něco trochu netradičního, tak by ho Král smutku neměl zklamat.

plakát

Duel v Mount Hermonu (2016) 

Dal se z toho vykřesat poměrně solidní film, ale chvílemi to škobrtalo a vleklo se to až moc pomalu. Konec nabral konečně nějaké přijatelné tempo a až na to filosofování jsem něco podobného čekala. Za mě je to něco mezi rybou a rakem a Woody si celkem dáchnul. Asi nějaké kilko přibral ten kluk při tomhle tempu, jinak byl dobrej jako vždy.

plakát

Escobar - Paradise Lost (2014) 

Určitě to nebyl nejlepší tah, dát si tenhle film téměř hned po seriálu Narcos, ale ve výsledku toho extra moc nelituji. Jediné, co mi moc nesedlo byla role Nicka. Tam to byla totální šlápota vedle ve výběru herce. Jinak oba Pablíci měli originál celkem solidně prostudovaný, protože ty gesta, mimika, celkově celý pohybový aparát byl téměř totožný. Za to palec nahoru. O trochu vleklém závěru nebudu láteřit, protože jinak nemám celkem nic, co bych tomuhle počinu vytkla a klidně pálím čtyřku s ohledem na ten zmiňovaný Narcos.....nedá se svítit. Jinak jeden by to Escobarovi zbaštil. Takhle milovat manželku a své děti, to se hned tak nevidí.

plakát

Pustina - Epizoda 2 (2016) (epizoda) 

Po dvou epizodách se budu držet zkrátka, ale voní to severem, tudíž očekávám velké překvápko. Našinci hrají výborně a pochopitelně Jarda Dušek je mimo jiné, skvěle nalíčený. Možná je škoda, že se to zahojí. Tak sem s dalším dílem, zatím je to výborně rozehrané!