Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Recenze (153)

plakát

Vládcové nebes (2024) (seriál) 

Čekali jsme na tenhle seriál dlouhé roky a jsem rád že letos jsme se nakonec dočkali. Pár epizod mi trvalo než se mi Vládcové nebes dostali pořádně pod kůži ale od pátého dílu už to byla jízda a s napětím jsem sledoval každou jejich misi. Samozřejmě některé věci by se tomu daly vytknout, jako bombardování Brém které vlastně vůbec v seriálu nebylo, nebo Den D. Zase ale chápu že tvůrci chtěli udržet jisté napětí o osudu Clevena a rozhodli se to takhle vynechat.

plakát

F1: Touha po vítězství (2019) (seriál) 

Skvělý napínavý seriál o zákulisí Formule 1, dozvíte se věci ke kterým se normálně nemůžete dostat. Baví mě hlavně prostředí menších týmů jako je Haas nebo Renault. Týmy jako Mercedes nebo Ferrari si dávají až moc velký pozor na pusu. První série možná o fous lepší než druhá, přesto to pořád nemá chybu.

plakát

Párty Hárd (2019) odpad!

Pamatuji když tady bylo na začátku přes devadesát procent, už tehdy jsem si říkal že to chci hned jak to půjde vidět. Teď v době karantény už to šlo, a já už to nikdy nechci vidět znovu. Nejtrapnější film co kdy kdo natočil a tu hodinu už nedostanu zpátky, to je na tom to nejsmutnější. Bohužel to asi ukazuje jak je na tom náš národ když to má tady takové hodnocení. Celý film je vlastně jen o hovnech nebo pochcávání, to se fakt povedlo!

plakát

Vlastníci (2019) 

Když jsem zjistil, že to bude celé pouze v jedné místnosti tak se mi do toho moc nechtělo, ale říkám si hraje tam můj oblíbenec David Novotný, nějaké Zlaté lvy to také vyhrálo tak tomu dám šanci. No musím říct, že jsem rád že jsem to udělal. Skvělé napsané dialogy, na té schůzi úplně všichni seděli krásně do svých rolí, hlavně Tereza Ramba mě svým výkonem příjemně překvapila. Na konci mě úplně štvalo že už se schůze rozpouští a přál jsem si aby byl film delší, nestává se mi často abych se nasmál u českého filmu, Vlastníkům se to povedlo a proto dávám čtyři hvězdičky.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Pro tohle neexistuje hodnoceni...

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Nepamatuji kdy jsem se naposled takhle nasmál u Českého filmu. Je to samozřejmě maximální oddychovka ale zatím jsem do kina taky šel. Langmajer, Hádek i Polívková jsou opravdu skvělý a co věta to perla! Opravdu super, po Pohádkách pro Emu se Havlík zase předvedl.

plakát

Únos vlaku 1 2 3 (2009) 

Akční thriller tak jak já si ho představuji, ta atmosféra v metru by se dala krájet. Navíc film doplněný o zajímavé dialogy a hlavně perfektní herecký výkony v podobě Johna Travolty a Denzela Washingtona. Na úplných pět bych to asi neviděl ale po zdejším hodnocení musím trochu přidat.

plakát

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (2018) odpad!

Tak Renč s Issovou se dostali už na úplné, na absolutní dno! Tohle byl ten nejhorší film co jsem snad kdy viděl. Tolik procent pro mě úplně nepochopitelných, jen to dokazuje že máme pořád diváky na které jsou tyhle hovadiny přesně cílené. Pro mě to byl ale v kině nekonečný zážitek.

plakát

Dabing Street - Studio B (2018) (epizoda) 

Tenhle dil byl proste pecka! Co scena to skvele hlasky. Hlavne pan reziser Janda se povedl. Uz se tesim na dalso dil.