Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Poslední recenze (17)

plakát

Četníci z Luhačovic (2017) (seriál) 

Jsem optimista a proto dávám 3 hvězdy, Ty jsou ale za jednotlivé případy. Mnohdy byly velmi zajímavé a člověka dost šokovali. Tady všechno fungovalo. Osobní vztahy a nějaká dějová linka mezi případy naprosto nefungovala. Vůbec se nebudu vyjadřovat o finální homosexuální scéně. Zřejmě by autoři dostali pokutu, pokud by tam nějaká nebyla. Každopádně tenhle seriál měl obrovský potenciál ale pouze za určitých podmínek – nějaký silný osobní příběh. Story o tom jak si holka po válce a dvou četnících najde chlapa z Ameriky který ukradne věno – no to se na mě nezlobte ale to bylo fakt slabé a průhledné. Navíc ten příběh nijak neskončil a rozplynul se do prázdna – odjezd na Slovensko. Jako druhou věc – nechápu proč autoři tak skákali od velitele na velitele – z mého pohledu – kdyby byl celou dobu velitel Karel Dobrý a řekněme zemřel v předposlední díle – úplně špica. Postava, co hrál Langmajer – to jsem si myslel že si někdo dělá srandu. A jeho smrt tak to bylo něco tak strašně trapného, že jsem se za autory seriálu skutečně styděl. Takže jak říkám – Karel Dobrý + rozumná zápletka postav mimo případy a mohl z toho být mladší bratr četnických humoresek. Takhle je to jen hodně průměrný seriál z poválečné doby. Tři hvězdy jsou za případy. Pokud bude nějaký další četnický seriál doufám, že tyhle chyby opakovat nebude.

plakát

Ovčáček čtveráček (2017) (divadelní záznam) 

Strašně se mi líbí to komentáře dole. Já celkem chápu, že každý očekával divadelní hru ve stylu mlýny nebo Ivánku kamaráde ale tohle je naprosto jiný druh divadla. Naprosto chápu, že spousta lidí to nedocení ale domnívám se, že autoři skvěle vystihli to co vystihnout chtěli. Pokud to někdo vidí jen jako hru, kde se snaží autor udělat z Ovčáčka blbce tak očividně hru nepochopil. Také si myslím že málo kdo bude tuto hru hodnotit z uměleckého hlediska – je to bohužel téma, které společnost rozděluje. Velice si tohoto díla cením, zpracování bylo odvážné a nekonvenční. A abych ostatní hodnotitele namíchl dám 5 hvězd. Prostě už jen za tu odvahu tohle přivést na prkna.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

83% To jako vážně? Ne, ne, ne. Nevím co se to se Star Wars filmy obecně děje ale mám dojem, že se jedná o šarádu na které se má neuvěřitelně vydělat na skalních fanoušcích. Proč tam hrajou tak nevýrazní herci? Upřímně ani jednomu jsem nevěřil jeho roli. První 3/4 filmu jsem opravdu myslel, že z toho kina odejdu - tak chatrný děj, tak rychlé skoky mezi dějovými scénami bez jakéhokoliv propracování a tak neuvěřitelně otravně nudné dialogy. Ať se na mě nikdo bezlobí, ale tohle může hodnotit dobře jen nekritický obdivovatel. Měl jsem Star Wars rád. Opravud měl. Poslední dva filmy mě ale opravdu zničili. Jediné co mě potěšilo je konec a nemluvím o té bitvě ale fakt, že už ty postavy nikdy nebudu muset vidět.

Poslední hodnocení (282)

Četníci z Luhačovic (2017) (seriál)

30.05.2018

Ovčáček čtveráček (2017) (divadelní záznam)

11.04.2018

Rogue One: Star Wars Story (2016)

21.12.2016

Vzpoura (2001) (TV film)

21.11.2016

Všichni prezidentovi muži (1976)

21.11.2016

Zootropolis: Město zvířat (2016)

20.10.2016

Tajný život mazlíčků (2016)

20.10.2016

Hvězdný prach (2007)

09.04.2016

Avengers (2012)

09.04.2016

Reklama