Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (47)

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Je to dobrý film, ale skoro o same jak ve filmu Pařba ve Vegas. Ale jinak taky dobrý film a nasmějete se u nho taky NEBOJTE SE :-)))

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Pořádná komedie u, ktere se skoro furt smějete. Absolutní thrak mezi komedie. Tenhle film patří mezi me nejoblibenější. Scenař je fantastický to byl dobrý nápad. A proto jsem hodnotil 5*.

plakát

Moji přátelé II (1982) 

Dorbý, zábaný a srandovní film, který vás pobaví. To je vše co o filmu říct...

plakát

Kouzelná školka (1999) (pořad) 

Tohle je pořed co provázel celé mé dětství. Je to zábavný pořad pro malé děti. Pohádky byli docela dobré. Prostě mně se to líbilo.

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) 

Jak serial tak i film se jim povedl. Nikdy se u toho nebudete nudit a budete se u toho snad furt smát. I když je těžké vymyslet příběh na hodinu a půl, pracovali na tom 5 roků a de vidět, že si na tom zamakaly, protože je to skoro dokonalé grafika se dobrá možná děj mohli ještě tochu propracovat, ale stejně prostě skvětý film a hodnocení jasně 5 hvězdiček.

plakát

Avatar (2009) 

Je to skvělý akční film i dobrodružný. Je prostě velice dobře zpacovaný jak grafikou tak i hudbou má skvělé Zvukové efekty i Vizuální efekty. Příběh má parádně zpracovaný. mikdy vás to nezažne nudit a je to napínave James Cameron je dobrý ražisér a tohle se mu hodně povedlo a se na to můžu dívat pořad dokola. A proto jsem hodnotil jasně plny počet... Oscar 3 - výprava, kamera, vizuální efekty; nominace: režie, střih, hudba, zvuk, střih zvuku, film Zlaté glóby - film (drama), režie; nominace: hudba, píseň (I See You)

plakát

Ratatouille (2007) 

Dobře spracovaná Animovaná pohádka, která vás pobaví. Ocenila se 1 Oskarem nejlepší animovaný film plus čtyři nominace: , Zvuk, Zvukové efekty, Scénář a Hudba. Každá postavička má skvělou postavu. Má dobře propracovaný příběh. Tato pohádka patří mezi mé nejoblibenější. Brad Bird je dobrý řežisér a i tahle pohádka se mu povedla a proto jsem hodnotil plný počet. --///Tržby v USA za první víkend: 47 027 395 $ (3940 kin)///-- --///Náklady na výrobu: 150 mil. $///--

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Pán prstenů je velmi dobře zpracované, jak grafikou, tak hudbou. Pán prstenů se ocenil čtyřmi oskary . Jak nejlepší film, tak i skvělé masky. Je skvěle natočený a má zajímavý příběh. Každý kdo tam účinkuje, má dobrou postavu. A zvláště se mi líbil Legolas (Orlando Bloom). Proto jsem hodnotil plný počet. Opravde se Peter Jackson i Howard Shore za zvuk.

plakát

Úžasňákovi (2004) 

Úžásnákovi jsou velmi dobře spracovana Animovaná pohádka . Ve které každý hraje svou roli , každá postavička v úžasnakovích je simpatiská . Hlavní roly ji hraje tatka Bob (Craig T. Nelson) a samozřejmě celá rodina , která žije v reálním životě protože tatka Bob dostával žaloby za to ,že zachranovat a mezitím někoho zranil , tak pracolal jako normální člověk. Tak dostat pozvánku , aby šel na další mise , a začal posilovat aby mohl zase dělat svojí …STAROU PRÁCI… a chodit na ruzne mise . A samozdřejmě jsou tak různě zauzlování a jiné věci určitě skvělá pohádka a rád se na ní dívam . Taky se proslavil dvěma oskary . Všechna Animece je skvělá , zvuk je dobrý musím říct , že se jim opravdu povedla . Proto jsem hodnotil Plný počet bodu . Opravdu vám ji doporučuju se na ní podívat.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Líbí se mi , protože mají poskádanou dobrou rodinu ze které jsou super příběhy . Možná poslední série se jim moc zábavně nepovedla ,ale přesahuje tím mnoho úspěchů a nechtěl bych, aby v žádném případě neměly skončit je to můj nejoblibenější pořad . Každá postava co hraje v simpsnech je mi simpaticka .Určitě nejoblibenější pořat ne jenom u mně ,ale snat u všech .Vdicky se u nic skvěle pobavím i s rodinou . Nikdy mně nesklamala a proto jsem hodnotil JASNĚ 5 hvězdiček .Už menám co dodávat prostě se mi líbí...