Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krátkometrážní

Obsahy (6)

Neerja

Neerja (2016)

Letadlo společnosti Pan Am Flight 73, chystající se letět z Bombaje do USA, bylo 5. září 1986 přepadeno teroristy. Na palubě letadla bylo v tu dobu přítomno 380 lidí. Neerja Bhanot, hlavní stevardka, varovala piloty, aby opustili letadlo. Sama pak převzala velení letu. Po sedmnácti hodinách strávených v letadle spustili teroristé palbu a odpálili výbušniny. Neerja otevřela jedny z únikových dveří a sama, za cenu vlastního života, kryla evakuující se pasažéry vlastním tělem. Film je rekonstrukcí skutečné události, kde se role Neerje Bhanot zhostila indická herečka Sonam Kapoor. Jedná se o první komerční film režiséra jménem Ram Madhvani.

Dark Entry

Dark Entry (2016)

Dudleytown, Connecticut. Prokleté místo, kde je shromážděna zlá energie, která je nad rámec lidského chápání. Většina starověkých náboženství věřila, že na vrcholcích tamních hor byl umístěn portál do jiného světa, jelikož je to nejblíže k nebesům. Film je založen na legendárním prokletí Dudleytownu.

In fondo al bosco

In fondo al bosco (2015)

Čtyřletý Tommaso Conci se v zimě roku 2010 ztratil během festivalu Krampus. Legenda tvrdí, že mezi lidmi se v tu dobu pohybuje samotný Krampus - Ďábel a unáší děti. Vesnice obviňuje Tommiho otce Manuela. Po pěti letech je nalezen chlapec, který dokonale odpovídá Tommiho popisu, dokonce i DNA sedí. Jen si nic nepamatuje. Ztracený syn se vrací domů do horské vesnice, kde ho, krom otce, nikdo nevítá s otevřenou náručí. Tommiho matka Linda se však nedokáže na nečekanou situaci adaptovat. Je to skutečně její syn?

Box Room

Box Room (2014)

Mladý a sexuálně frustrovaný chlapec každou noc poslouchá svoji záletnou matku, jak se ve vedlejším pokoji oddává milostným hrátkám. Jednoho dne nalezne za zrcadlem ve svém pokoji tajemnou díru, která se neustále zvětšuje a čím dál více připomíná ženský pohlavní orgán. Mladík ze začátku váhá, nakonec však zvítězí volání přírody a dojde k sexuálnímu styku mezi otvorem ve zdi a chlapcem. A jak to v životě bývá, nic se neobejde bez následků. Originální a především odvážný krátký film pochází z hlavy Michaela Lathropa.

The Devil's Woods

The Devil's Woods (2015)

Skupina irských přátel vyrazí na výlet ke staré zřícenině, kde údajně v minulosti docházelo k rituálům černé magie. Je těmto rituálům ale skutečně konec? V okolí se totiž ztrácí mladé dívky, o jejichž zmizení se zasloužil tajemně zahalený muž. Nebo snad není sám?

Harry Doright's Prelude to Hell

Harry Doright's Prelude to Hell (2008)

Harry Doright slaví šedesáté narozeniny, dozvídá se, že bude dědeček a je nejšťastnějším mužem na světe. A to je přesně ta správná chvíle na splacení dávného dluhu... Atmosférický krátký film od tvůrce jménem Erwin van den Eshof.

Reklama