Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (98)

plakát

Nečum na mě show (2021) (pořad) odpad!

DJ Nula, které se prostě nechce makat, tak posbíral pár drobných, koupil plyšovou mrdku a začal ze sebe dělat dementa. V domněnce, že je asi vtipný, se ještě nasere do TV, kde je úpadek značně viditelný.

plakát

A zase jedna Popelka (2008) odpad!

Klasicka jůůesej puberťácká happyendová hypersračka na zeblití

plakát

Matky (2021) odpad!

Otravná nudná až trapně emoční estráda odpadních sračkoherců

plakát

Léto s gentlemanem (2019) odpad!

Tak jako dědictví 2, bony a klid 2, sněženky 2, apod....stejná ubohá turbosračka zoufale čekající na obdiv díky původní klasice. SERTE na to už!

plakát

MasterChef Česko - Série 4 (2020) (série) odpad!

Odporný průjem vyprodukovaný jak jinak, než na nově. Opět nechybí multikulti propaganda, v tomto případě povinně obsazený cikánem a rákosničkou, ovšem nečekaně chybí bubák z afriky a správně integrovaný achmed, který sice v minulosti zabil svoji šestiletou manželku, ale do evropy přišel ukázat, že na talíři ukáže své pravé já. Tuto trapnost navíc hodnotí tři bezvýznamní hňupi (zpomalený buldočí šulinobrad, hipster-teplomet s pohlavím X a upocené skorochytré prasátko) kteří si přividělávají v reklamách na blillu. Láďo Hruško, pomóc!!

plakát

Láska na kari (2014) 

Utopistická multikulti propaganda. Skupina cikánů od Gangy, kteří táhnou po dávkách napříč Evropou se usadí ve Francii (kde očividně není problém připaratizovat- legálně je každý přivandrovalec přijat podle vzorníku barvy kůže) a nakonec se ještě navzájem sprzní. Kyblíček mám kde?

plakát

2012 (2009) 

Aby náhodou zase nezapoměli na rasovou vyváženost, ten prezident šimpanz mě fakt dostal

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) odpad!

Odporná propagační sračka. Poté co jsem po třetí viděl výjezd, jak jeden nastražený chlap napadá skupinu cikánu a hned ho ,,rasistu more!!" zpacifikují, tak jsem to už nikdy nezapl. Vymívání mozku

plakát

Kult hákového kříže (1998) odpad!

Ponaučení z filmu: Nepouštěj negry do své země a žádné takové problémy nenastanou. Béčková multi-kulti propaganda

plakát

Jste to, co jíte (2006) (pořad) odpad!

Vývar z exkrementů potřený průjmem. Zkrátka taková sračka, že se pořad stává nesledovatelným díky namyšlené krávě, která si hraje na guru výživy a dělá dementy ze všech ostatních.