Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Recenze (19)

plakát

Atlantic Rim – Útok z moře (2013) odpad!

Musím dát odpad!, ovšem... ovšem když jsem se na to koukal večer s dvěma dobrými přáteli, všichni jsme se královsky bavili, i když tam, kde to tvůrci určitě neměli v úmyslu. Geniální uražená klika nás odrovnala. Takže tohle je odpad! a zároveň pět hvězdiček. Postavte se k tomu, jak chcete :)

plakát

Beyblade (2001) (seriál) 

To jsem mohl tušit, že vlna haterů, která zasáhla Pokémony, Digimony a Krále šamanů zasáhne i Bayblade. Lidi, vážně si myslíte, že si to zaslouží odpad? Já tedy ne. Seriál si zaslouží tři hvezdičky, zbývající dvě přidávám za krásný dětství a na vyrovnání vašich odpadů :)

plakát

Cesta do středu Země (2008) 

Nelogičnosti na každém kroku. Klukův tatka si nejspíš sám postavil pomníček nad hrobem, klukovi tisíce kilometrů pod zemí funguje mobil, kytky jsou chytrý jak opice a při útoku taktizujou a cíleně škrtí kolem krku.... to jako fakt? Triky taky strašný, takový bych čekal možná v televizním zpracování, ne v celovečerním filmu do kin! To moře bylo digitální až běda, o dinosaurovi ani nemluvě, o dost starší Jurský park to zvládl líp...

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

K mému vlastnímu údivu se mi tentokrát většina pozměněných částí líbila! Závěrečný boj se Šmakem uvnitř Hory (v knize nic takového nebylo a z celé velké výpravy se tam s drakem osobně setkal jen Bilbo) byl famózní. Jen trochu škoda až příliš krátké roličky Medděda, zasloužil by si trochu víc :)

plakát

Milionový závod (2001) 

Hodně záleží na tom, jak k tomuhle filmu chcete přistupovat. Někdo, kdo chce vidět jemnou, inteligentní komedii, bude hodně zklamán. Pokud ale chcete vidět absoulutně nevázanou jízdu horskou dráhou humoru, nasedněte si. Tenhle film vás nasaje a před branami finále vás vyflusne s bolavou bránicí. Finále samotné už za tolik nestojí (aspoň trochu vyrovnáno hezkou písničkou) ale jinak vážně perfektní. Muzeum Barbie, bláznivá paní prodávající veverky a tlustý řidič převážející zmrazené lidské srdce jsou jen špička ledovce. Za mě s přimhouřenýma očima pět hvězdiček.

plakát

Můj malý Pony (1986) (seriál) 

No jo... nic nemá na mlp:fim... tohle stálo za nic...

plakát

Můj malý Pony: Přátelství je magické (2010) (seriál) 

Eh, zbožňovalo to pár lidí kolem mě, tak jsem se kouknul na pár dílů v českém dabingu. Skoro vůbec se mi to nelíbilo, zaznamenal jsem nějaké dobré věci, ale dal jsem dvě hvězdičky a myslel jem, že tím jsem s poníky skončil. Pak mě začali přemlouvat, abych se na to kouknul v anglickém dabingu. Říkal jsem si, že to bude to samý, že o tolik lepší to přece být nemůže, že? Že? No, tak jsem se zas jednou přesvědčil, jak jsou český dabingy strašný. V angličtině narosto perfektní seriál plnej vtipu a geniálních nápadů. Skvělé muzikální výstupy, perfektně napsané postavy, kulturní narážky... A tak jsem se nakonec tak nějak přidal k vlně broníků. Na to, že to bylo původně určeno jako seriál pro malé holčičky naprosto nečekaně skvělá zábava.

plakát

Past na rodiče (1998) 

Velmi vttipná komedie. Lindsay to v mládí opravdu uměla, v tomhle ze všech herců hraje nejlíp, a to dokonce hned dvě postavy.

plakát

Phineas & Ferb (2007) (seriál) 

Naprosto perfektní seriál, který naprosto vyčnívá z bažiny jménem Disney channel. Geniální hlášky, geniální postavy ( v čele s ďábelským německám doktorem Hainsem Dutošvarcem a ptakopyskem Perrym), úžasné písničky (Návlečky, Ďábelská láska) a, co oceňuji hodně, naprosto geniální parodování vlastních schémat ("Ty musíš být ta víla Isobel." "Co tu činíš?"). Zkrátka - pět hvězdiček jak vyšitých :)

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Je mi devatenáct let a jsem v maturitním ročníku strojařského oboru Střední průmyslové školy. A mimochodem, miluju Pokémony. Je mi jedno, kolik odpadářů si sem hodili odpad jen, aby se cítili strašně cool, já vím, že Pokémoni jsou skvělí a to mi nikdo nevymluví. Pokémonní hry, kolem kterých se to ve skutečnosti celé točí (anime je podle her, ne naopak) jsou čistokrevné RPG s miliony fanoušků všech věků a profesí po celém světě. K pokémonnímu anime: není dokonalé, má hodně primitovní děj (ostatně, cílová skupina jsou děti, tak co bychom čekali) a hromadu zbytečných filler epizod. Pět hvězdiček, které jsem mu udělil, si tak docela nezaslouží, ale ty hromady odpadů taky ne, tak je musím trochu vyrovnat :)