Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (9)

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Emoce až na krev od první scény. Přejete si Tarantina? Tady ho dostanete 100% v balení po147 min. Film, který naplno využívá krásu R ratingu k masakrózní tarantinoexhibici. Je jasné, že pro milovníky sentimentálních seriálů z komerčních tv není (mnohdy skrytý) "humor" Quentina lehce vstřebatelný. Pro znalého diváka tu ovšem čeká královsky podávané filmové menu. PS: Herecký waltz CH. Waltze vyžaduje original audio, za dabing skalpovat!!

Drive

Drive (2011)

Ukázka precizní filmařiny, která se nesnaží mermomocí zalézt do análu mainstreamu. Lidem, kteří si zapoměli před projekcí sundat 3D brýle z Avatara a svá přirození odložili na noční stolek vedle knížek Twilightu, se film rozhodně nezavděčí. Pokud ovšem patříte mezi filmové lahůdkáře, čeká vás jednoznačně zážitek roku. Gosling a !Albert Brooks! pod taktovkou Refna rozehrají partii, která tu v podobném podání již dlouho chyběla...a vy jim to budete neskutečně žrát až do poslední minuty za doprovodu stylové hudby Martineze.

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

...a co první dvě pravidla, vážení???!!! "Do not fu*k with us!"

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Upravil bych s dovolením citát místního guru: "Welles má KANEA, Coppola GODFATHERA, Kubrick ODYSEU, Spielberg SCHINDLERA a Vaughn KICK-ASS(e)".