Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (241)

plakát

Joker (2019) 

U žádného jiného filmu jsem si nebyla tak jistá, že ho chci do TOP po prvním shlédnutí, jako u Jokera...jedním slovem superfamozní!

plakát

Copak bych vám lhal? (2013) (pořad) odpad!

Po prvním díle nemohu ještě hodnotit, i když si myslím, že po dalším tomu dám s čistým svědomím odpad. Podle mě zbytečný pořad, který není vůbec vtipný, myšlenka nedotažená do konce, hodně chyb a sami zúčastnění se neustále blbě smáli a podle mě ani sami nevěděli proč. Kromě výborného Igora Bareše to ve mě nezanechalo absolutně žádný kladný dojem, spíše naopak. Po dalších zhlednutích ohodnotím - tak s čistým svědomím mohu dát ODPAD

plakát

Mama (2013) 

U filmu jsem se nenudila, navíc jsem se místy i bála nebo se lekla. Do třičtvrtě MAMY jsem byla spokojená, ale pak přišel konec, který mě osobně se téměř vůbec nelíbil. Když byla mama vidět v náznacích, tak to bylo bezva. Vypadala děsivě, ale na konci na ní byl záběr v jednom kuse a to mi hodně kazilo dojem. Pak už nepůsobí strašidelně. No, když pominu tento fakt, tak je to pro mě rozhodně lepší průměrný horor.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Myslím, že kdybych byla doma sama a koukala se na tento film, tak by na mě působil mnohem lépe než v kině. Kamera byla výborná, hudba skvělá, herci špičkoví, ovšem hororové scény nic moc ( pro mě). Insidious na mě působil mnohem víc. Pro mě mnohé scény byly hodně předvídatelné. Rozhodně nejsem vůbec zklamaná, ale nadšená také ne. Film je pro mě rozhodně lepší průměr. Hodnocení možná změním po tom, co se na něj kouknu sama doma.

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Byla jsem trochu nervozní, když jsem stahovala první díl, protože po mírně nepovedeném "zpátky na zemi" jsem měla trochu strach z dalšího zklamání. Jsem velká fanynka červeného trpaslíka, takže jsem se nemohla dočkat dalšího pokračování. Po shlédnutí prvního dílu jsem byla radostí bez sebe, když jsem viděla, že se to drželo starého trpaslíka. Stejný typ humoru, herci, ač fyzicky zestárli, tak na vitalitě a kvalitě jejich hereckého výkonu to vůbec nic nezměnilo. I když se mi díl první líbil, nemohla jsem se zbavit pocitu, že byl malinko upjatý, ale když jsem se koukla na další, tak bylo vše tak, jak má být. Co slovo, to perla. Pak už jsem se koukala téměř bez přestávky a musím napsat, že pět hvězdiček je zasloužených. Všichni čtyři jsou bezvadní, ale trochu mi chybí Holly. Stále doufám, že se v dalších dílech ještě objeví.

plakát

Česko Slovensko má talent 3 (2012) (pořad) odpad!

Když to u nás bylo poprvé, tak se to ještě dalo. Bylo to něco nového, lidi to sledovali. Ale když je to každý rok, tak to ztrácí na kouzlu a spíš je to trapné, než záživné a letos tam nebylo nic, co by mě alespoň trochu zaujalo. Nevím, kdo bude vystupovat příští rok.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Boží, na tenhle film jsem čekala a dočkala jsem se! Druhý díl je o dvě třídy lepší, než první. Je akčnější, zábavnější, napínavější, místy retro, s nádechem osmdesátek a hlavně s mými oblíbenými krásnými, skvěle udržovanými staříky pohromadě! Nechyběla ani ukázka bombastických zbraní a krvavých scén. Já jsem maximálně nadšená a předčilo to mé očekávání! Rozhodně 5 hvězdiček

plakát

Gambit (2012) 

Asi první půl hodinu jsem se hrozně nudila. Byl tam rukopis Coenů, příjemná kamera, dobrý nápad, ale kde to mělo být vtipné, tak se to najednou utnulo. Kdyby uprostřed filmu nebyla skvělá a vtipná asi pětadvaceti minutová pasáž, tak bych filmu dala max.2 *. Ovšem Rickman předvedl "nečekaně" skvělý výkon a Colin Firth potěšil. Jsem trochu zklamaná, ale na jedno podívání docela dobré.

plakát

Gordon Ramsay: Mistrovské vaření (2012) (pořad) 

Gordon Ramsay se velmi rozšoupl. Líbí se mi, že je velmi komunikativní a vzdělaný. Jeho show je o tom, aby naučil ostatní, jak mohou výhodně a hlavně zdravě navařit. Suroviny, které používá jsou většinou dostupné i u nás v české republice, což je velmi sympatické. Obdivuji, jak všechno ví a rovnou i vysvětlí, proč je ta či ona surovina pro naše tělo dobrá a jak se dá nejlépe udělat. Když dělá něco na pánvičce, hned vysvětlí, jaká je nejlepší technika k tomu, aby se nic nepřipálilo a používala se minimálně vařečka. Navíc nic nevyhodí a zbytky surovin použije do dalšího kulinářského umění. Tohle mě baví.

plakát

Když vaří táta (2012) (pořad) 

Pan Polačko se snaží být tak hrozně spontánní, až je to nehezké a naprosto nepřesvědčivé. To mi na tom hrozně vadí. Další reality o vaření vždy jenom uvítám, ale tohle není úplně ono. Je sice pěkné, jak jsou jeho děti hodné, ale ty naučené dialogy jsou tak hrozné, že se na to skoro nedá dívat. Ale musím uznat, že dělá skoro vždycky opravdu něco originálního a to se mi opravdu líbí. Ale vařit není vše. Chybí tomu akčnost a dynamičnost. Pan tata byl měl neustále mluvit o tom, co dělá a proč to dělá, co ty suroviny obsahují a proč jsou důležité pro organismus a pod. Ale třeba časem se to zlepší a já dostanu na prdel a zvýším hodnocení:-)