Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Pořady (10)

Top Gear

Top Gear (1978)

Cituji: Show o autech nelze udělat lépe (Superpero). Pravda. Nejlepší automobilová show (vorry). Pravda. Souhlasím. Když dělal první sérii Jason Dawe (a ne May), byla to celkem seriózní nuda a vlastně ještě pár sérií potom to nebylo úplně ono. Pak ale přišla pátá série, vše se zlomilo a přišla ta největší sranda pod sluncem. Top Gear jak má být a na který nedám dopustit. Prostě geniální pořad. 100%. O tom, co bylo kdysi dávno od konce 70. let přes černého Stiga, o tom asi není třeba mluvit.

Top Gear 2010

Top Gear 2010 (2002)

Ukrutná sranda a nejlepší zábavná show na světě. 100%.

The Grand Tour

The Grand Tour (2016)

Velká trojka je zpátky a po třech dílech se nebojím říct, že je jejich Velká jízda čím dál lepší! Po velkolepém úvodu, při kterém jsem měl husinu po celém těle, jsem byl čím dál nadšenější a vlastně jediné, co mi na tom pořadu nesedí, je Američan (závodní jezdec, Ebola Drome je ale docela fajn) a Celebrity Brain Crash, i když to se Simonem Peggem bylo docela dobrý. Jinak je to ale naprosto geniální a já tomu nemám absolutně co vytknout, protože se mi to díl od dílu líbí čím dál víc a nemůžu se dočkat, co bude dál. Je to samozřejmě mnohem, mnohem vtipnější než Top Gear, mnohem víc si dělají srandu sami ze sebe, z publika, z BBC, z komunistů a magie jejich humoru je prostě neskutečně obrovská. Vyhazov jim rozhodně prospěl, protože ve studiových částech jsou mnohem odvážnější, jinak je to ale v podstatě naprosto přesná kopie Top Gearu, jen je v mnoha místech lepší, ale ne tak, aby se od sebe oba pořady daly nějak snadněji rozlišit. První díl o svaté trojici superaut byl možná trochu moc natahovaný (ale skutečně jen velmi málo), ale všechny tři byly třeskutě vtipné, každý jiným způsobem a každý díl překonal ten předchozí. Škoda, že patnáct let strávili (jak sami řekli) zbytečnou prací a vyhazovy, protože až těch dílů bude víc, Top Gear to po poslední, naprosto zoufalé sérii, snad úplně položí, protože automobilová show může být očividně jenom jedna. 100%. Chci víc a víc! Nejlepší novinka letošního roku a možná nejenom toho.

The Graham Norton Show

The Graham Norton Show (2007)

Tohle je naprosto... geniální. Je to taky naprosto... úžasné. Graham Norton je naprosto... úžasný moderátor, opravdu mistr svého oboru. Hosté jsou naprosto... fantastičtí. A jak tam jsou všichni pospolu, tak se úchvatně doplňují. Pořad, jehož kouzlu jsem zcela propadl. Dovolím si tvrdit, že neexistuje lepší talk show než právě tahle. Graham Norton je parádní a hosti jsou ty největší špičky, každý je něčím zajímavý a jejich historky jsou brutálně vtipné. A jak tam jsou všichni dohromady, jsou brutálně vtipnější. Skvělý nápad je i červené křeslo (ta páka) a to, že docela často a skvělě zapojují do hry i diváky. Celý pořad je brutálně vtipný a je vidět, že se jedná o britskou tvorbu. Nic lepšího už asi nenajdu, jsem věrný Grahamu Nortonovi! Takhle jsem se nikdy dřív nepobavil, dokud jsem nenarazil na tento bezkonkurenční pořad. 100%.

Would I Lie to You?

Would I Lie to You? (2007)

Fantastický pořad. Skvělá parta lidí (zejména tedy dvojka Mitchell a Lee, kteří jsou naprosto neskuteční) a porce velmi zajímavých příběhů, které jsou často i docela šokující. Britové humor umí, a v tomto pořadu to dokazují - je to velice vtipné, velice zajímavé, ani trochu trapné a echt kvalitní. 90%.

Na lovu

Na lovu (2021)

Baví mě to. Baví mě to moc. Konečně zase nějaká opravdu zajímavá a napínavá soutěž, přičemž to poslední rozhodně neplatí jen o závěrečné štvanici. Zajímavé otázky, půl na půl absolutně lehké a zcela tipovací, ale vsadím se, že nervy tady fungují dost, ani já si někdy nevzpomenu. Všichni čtyři lovci jsou rozhodně zajímaví soupeři a Ondru Sokola žeru, takže jsem spokojený i s moderátorem. Nadmíru. Doufám, že se tahle soutěž udrží a že se v ní začne víc vyhrávat! Ten koncept mi připadá boží. 90% v rámci televizních soutěží, navíc to má skvělou dynamiku a dává vzpomenout na Nejslabšího i na Milionáře. Díl se mnou vysílán 8. 3. 2023 (série III, díl 115).

7 pádů Honzy Dědka

7 pádů Honzy Dědka (2012)

Zajímavá talk show, skvělí hosté. Honza Dědek klade zajímavé otázky, divák se od hostů a o hostech fakt něco dozví a celé je to navíc hezky přirozeně zábavné. Super. 75%. Díl s Mirkou Spáčilovou je jeden z nejzajímavějších.

Partička

Partička (2011)

Nejlepší tuzemský pořad současnosti.

Chcete být milionářem?

Chcete být milionářem? (2000)

Vladimír Čech to dovedl k absolutní,bezchybné dokonalosti. Za jeho éry to bylo něco naprosto úžasného a geniálního. Pak už to nestojí za nic, i když Preiss nebyl vůbec špatný, ale nedá mi to, abych nedal plný počet.

Tvoje tvář má známý hlas

Tvoje tvář má známý hlas (2016)

No jako, co si budeme nalhávat, jako celek to není nic moc, ale... i přesto, že jsem neviděl ani jeden díl celý, musím říct, že mě celý ten pořad docela zaujal. Kromě tradičně luxusního a přirozeně vtipného Koháka hlavně proměnami, ze kterých vyzdvihnu jen některé: neuvěřitelně krásná a zatraceně sexy Hana Holišová zatím ve všech dílech (a nejvíc jako Beyoncé), Petr Rychlý jako Banderas, Anna Fialová jako Christina Aguilera a Bruno Mars, Kohák jako Pavarotti a neskutečně moc mě nečekaně pobavil Mišík jako Miley a prozatím tím nejlepším, co jsem viděl, byla Chýlková jako psi. Takže nakonec jsem si pro tenhle pořad vytvořil jistou slabost, mám ho čím dál radši a bavím se u něj. A navíc je to pro dobrou věc (i když těch peněz by mohli dávat víc) a je tam skvělá parta lidí, tak co. Takže vlastně nemám skoro nic, co bych vytknul, překvapivě mě to hrozně baví. Jen ten Petr Vondráček je prostě debil. 75% (ale čistě pocitově, nezávisle na kvalitě pořadu, která je ale vyšší, než se může zdát, fakt je to dobrý). No a co, že někteří zpívají falešně a jedou na playback, je to fakt úplně, ale úplně jedno.