Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Najvtipnejší sitcom na svete. Videl som všetky série aj 5x už a stále sa na tom zasmejem. Teraz všetky ostatné sitcomy porovnávam s týmto. A vždy si poviem že - no na priatelov to nemá tak to nejdem ani pozerať. Teraz už nikdy v živote neuvidím iný sitcom :D Len po čase Chandler už nie je taký vtipný ako na začiatku. Bezkonkurenčný sitcom toto

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Jednoznačne najlepší a bezkonkurenčný animovaný seriál. Tí čo máte aspoň trošku prehlad čo sa vo svete deje (hlavne v USA) tak odporúčam tento seriál. Priznávam že asi prvé 4 série sú trošku nudnejšie ale postupom času sa všetko zlepší. Tí čo dali tomuto seriálu odpad tak buď nemajú prehlad (nepochopili) alebo videli len prvé série. A ešte odporúčam pozrieť v originále a s českými titulkami.

Oz

Oz (1997)

Milujem filmy, seriály, dokumenty a všetko ostatné čo sa odohráva vo väzenskom prostredí. Ale tento seriál bol asi najlepší z väzenského prostredia. Seriál vystihol presne ako to v base chodí a vystihol aj vynaliezavé rozmýšlanie väzňov. Pár vecí mi tam síce chýbalo, ale vhľadom na to že to je dosť starý seriál tak odpúšťam :)

Ovládací panel

Fanklub

(1)