Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (24)

plakát

Ach ty ženy! (2003) 

Povedená komedie u které se hezky snoubí lyrická i epická stránka. Zajímavá zápletka v krásném podzimním prostředí. Bláznivá krásná Mandy versus sarkastická sexy Vera. Talentovaný Colin to nemá lehké...

plakát

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004) 

Další díl opět nezklamal. Navíc se částečně odehrával i v exotickém prostředí, což mu přidalo na přitažlivosti. Bridget se v něm dostane do hrozného průšvihu, ale ten "pravý" ji v tom nenechá. Už se těším na pokračování.

plakát

Columbo (1971) (seriál) 

Moc se mi líbí, jak si Columbo dokáže hrát na naivního prosťáčka a přitom už má předem promyšlené další tahy, proti kterým nikdo nenajde argument.

plakát

Ďáblice (1989) 

Lehce nenáročná komedie o pomstě manželovi, který odešel za jinou. Moc dobře zahrané. Místy některé scény připomínají spíše parodie na romantické filmy. Ale 3 hvězdičky si rozhodně zaslouží.

plakát

Deník Bridget Jonesové (2001) 

Skvělá komedie. Úžasná Renée naprosto přesvědčivě zvládla roli věčné smolařky s třicítkou na krku a prázdnou náručí. Také se mi moc líbil nápad do hlavní mužské role obsadit právě Colina Firtha, který, jako pan Darcy, zazářil v seriálu podle knihy Jane Austen, jejíž děj byl právě námětem této komedie.

plakát

Den pro mou lásku (1976) 

Kdykoli v televizi běží tento film, přepínám. Je to tak silný příběh, že po narození mých dětí jsem ještě nenašla odvahu, abych ho viděla znovu. Možná je to i tím, že je natočen podle skutečné události a autorka se tímto způsobem pokusila vypořádat se svou velkou bolestí.

plakát

Dvojníci (2016) 

I když je to komedie spíše pro nenáročného diváka, bylo to příjemné překvapení. Film má spád a bavila jsem se od začátku až do konce.

plakát

Frekvence (2000) 

Ze začátku je děj dost nudný, ale jakmile si syn uvědomí, že může změnit historii, nastává super jízda a divák se nemůže odtrhnout od obrazovky. Moc zajímavé téma.

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Fronta v kině, v sále nacpáno k prasknutí a pak smích od začátku až do konce. Myslím, že některé hlášky z tohoto filmu určitě zlidoví :-) Ale běžte se přesvědčit sami...

plakát

Jak se zbavit nevěsty (2016) 

Bylo to velké zklamání. V upoutávce na film jsou, bohužel, použity veškeré vtipné momenty z filmu, takže pak už se není čemu smát. Děj filmu nijak nezaujal, po půlhodině přišla obrovská nuda.