Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (173)

plakát

Tiché místo (2018) 

Strach a NAPĚTÍ, to jsou hlavní klady Krasinskiho filmu. V kině to byla bomba. Šup sem s dvojkou.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Nový Predátor nekráčí ve stopách svých předchůdců a to je bohužel velká škoda.. Shane Black má svůj styl a já mu ho neberu, ale k predátorům se zkrátka a dobře nehodí. Atmosféra neohromí, k postavám jsem si nenašel cestu a když natahovaly bačkory, bylo mi to šumafuk (na rozdíl od 1). Vylepšování emzáků beru jako slepou uličku, klidně by stačil klasický predátoří lov tak, jak ho znám z jedničky. Když to prostě a jednoduše shrnu, Evoluce je vlastně krvavá, nahláškovaná komedie/thriller. 3 hvězdy dávám jen a pouze z nostalgie k monstru a některým trefným hláškám..Do kina asi nemá cenu chodit, pokud nejsi skalní fanoušek.

plakát

San Andreas (2015) 

San Andreas nedokáže zaujmout vůbec ničím...kromě názvu.

plakát

Jurský svět (2015) 

Achjo.. co mi to s tím Jurským parkem udělali? :-( Na digitální triky si samozřejmě nemůžu stěžovat..ale namixovat si dinosaura jako pejsek s kočičkou? Běhat po lese v lodičkách na podpatkách? To snad ne :D. Čekal jsem něco na způsob jedničky a byl jsem zklamán. Ale jen abych nenadával, tak závěrečný souboj stál za to.

plakát

Poslední rytíři (2015) 

Poslední rytíři jsou koukatelnou jednohubkou, to ano. Bohužel je sráží dlouhá stopáž a skoro až plytký příběh, herci se nemohou opřít o své postavy a tak i takový Morgan Freeman (dobře..byl ve filmu asi 20 min) zapadá do šedi průměru. O moc radši si pustím velmi podobný film Král Artuš (též Clive Owen).

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Absolutní bejkárna. Ovšem tak dobře natočená a s tolika úžasnými fóry, že si jí člověk prostě zamiluje.

plakát

Hodiny (2002) 

Konečně po delší době film, u kterého stojí za to psát komentář. Hodiny nejsou typ filmu, na který další den zapomenete. Jedná se o vážné, strhující drama, ve kterém je řečeno tolik životních pravd a myšlenek, že je všechny zatím úplně nepobírám. To nejdůležitější, co filmu dává tu nejlepší tvář, je scénář a umění třech žen, tedy třech hlavních představitelek. Z nich se mi nejvíc líbila Nicole Kidman a dále Ed Harris. Scéna, kdy on sedí na parapetu a promlouvá s Clarissou je pro mě tou nejlepší scénou, na kterou nezapomenu.

plakát

Svět podle Prota (2001) 

No jako film pěknej, ale na K-Paxu bych š*kat nechtěl!

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Do dneška bych se při otázce: "Je možný brečet u romantickýho filmu, vole?" upřímně zasmál a odpověděl: "Jasně že ne, vole". Dneska říkám.."Ano, je". Zdrcující.

plakát

Truman Show (1998) 

Poprvé jsem viděl film s Jimem Carreym, který mě bavil... do mých oblíbených herců má sice daleko, ale překvapil hošánek. Nejlepší byl ovšem řízek ve vaně. Dobrou noc, dobrou noc a dobrou noc!

Ovládací panel
9 bodů