Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Absolvent (1967) 

Vrchol po všech směrech. Jak mi mohl takovýhle film tak dlouho unikat?

plakát

Ad Astra (2019) 

Úplně bez náboje. První polovina ještě jakžtakž, ale konec tomu zlomí páteř nadobro. Tohle ani Piťák nemohl spasit. Jinak, ve srovnání s Ad Astra opět vyplouvají na povrch kvality Interstellaru, který totálně válcuje veškerou minulou i současnou sci-fi tvorbu.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Myslím, že ty 3* jsou docela úspěch, páč nevim jak ostatní, ale já teda čekal mega průser. Ale to se kupodivu nestalo, ikdyž na tom filmu neni vlastně nic moc zajímavýho, místy na mě působil šíleně otravně, hlavní boss mě vůbec nebavil a novej představitel spider.-mana je hot leda tak pro nějaký třináctky než pro mě. Ale přesto všechno, jsem po dokoukání měl vcelku dobrej pocit, ten film mě ničim neurazil, sice ani ničim nenadchnul, ale to jsem právě ani nečekal, takže ve výsledku nemůžu bejt zklamanej. Na druhou stranu je to rozhodně krok zpět oproti minulý sérii. Věřim tomu že si Spider-mana z roku 2002 ještě někdy pustim, naopak u tohohle nemám jakoukoli potřebu si to dávat znova.

plakát

Anglický pacient (1996) 

Nechápu jak tohle mohlo dostat Oscara.. Ikdyž možná chápu, někdo tu už psal, že některé scény si o něj jakoby říkají až je to do očí bijící a je to tak. Během filmu sem si několikrát řikal, že je to snad natočený jen tak na efekt, a tim pádem jsem tomu nemohl věřit, ani se nechat strhnout. ***

plakát

Argo (2012) 

Ben Affleck jako režisér a zároveň herec jedné z hl. rolí, si vybral dost složitý a komplikovaný téma a odchází jako vítěz. Čekal jsem ukrafanej a zbytečně natahovanej film, místo toho sem byl mile překvapen. 2 hodiny mi nakonec utekly jako voda a napětí by se dalo krájet od začátku až do konce, přičemž na konci jsem ztrácel dech. Scéna na letišti je naprosto strhující. Doufám, že se v brzký době dočkáme dalších filmů s Benem Affleckem jako režisérem.

plakát

Athena (2022) 

Forma velmi strhující, ale postupem času přichází více a více režisérsko-scénáristickýho zmaru. Můj největší problém je v (ne)uvěřitelnosti přerodu jedný z hlavních postav. To bylo přece úplně mimo, ne? Je to škoda, protože to - jinak skvělí - zážitek dost degraduje. Linie z druhý strany barikády (tedy policie) by si taky zasloužila mnohem větší péči, a za mě tedy i úplně pojetí. 3-4* Spíše asi dolů.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Rmoutí mě, že tomu dávám jen 3*. Mám ale tušení, že po dalších projekcích pudu s hodnocením nahoru.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Nuda k uzoufání. Čtvrtý Avengers a stále se nic nezměnilo. Koho to pořád baví proboha? Příběh o hovně, herecký obsazení sice parádní, ale v tom patosu vlastně nemají co hrát a nakonec - jako vždy - přijde hodinová CGI rubačka, ale to už jsme skutečně viděli stokrát, a ne, stále to není zábavný. Za úplně největší fail považuju stopáž. Pokud chci natočit film co má tři hodiny, musím mít co nabídnout. Jasně, nejsem ani trochu cílovka, ale klidně si v kocovince dám nějakou eazy věc - na Infinity War se docela dalo koukat - tady jsem ale poslední hodinu musel přetáčet (což nedělám - a to nikdy).