Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (106)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Nemůžu si pomoct, ale při každém díle se smíchy můžu potrhat. Navíc pro mě, jakožto informatika, seriál dostává další grády.

plakát

Amores perros - Láska je kurva (2000) 

Špičkový snímek z drsného mexického prostředí, který mě naprosto pohltil od začátku až do konce. Vyobrazení drsného života, krutých ran osudu a surových psích zápasů je více jak dokonalé. Každá postava má zde svůj příběh a přesto, že film obsahuje několik dějů naráz, se autor ve scénaři neztrácí a předvádí revoluční mistrovské dílo. Nemůžu hodnotit jinak, než *****.

plakát

Billy Elliot (2000) 

Opravdu velmi kvalitní snímek, kterému se nedá vytknout téměr nic. Unikátně zpracované téma a špičkové vyobrazené povahy lidí. Jak už je zde řečeno scéna, kdy otec projíždí jako stávkokaz okolí svých stávkujících spolupracovníků je NEZAPOMENUTELNÁ.

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

To co jsem očekával, toho se mi v plném doušku dostalo, inu parádní závěr parádní trilogie, vedený Greengrasem okořeněný o špičkové vizuální efekty.

plakát

Critters (1986) 

Roztomilé potvůrky, které si ten nadprůměr zaslouží :)

plakát

Čokoláda (2000) 

Narozdíl od jiných se romantickým filmům vůbec nebráním, takže tento příběh je pro mě vynikající. Navíc se mi líbí vyobrazení jak tupá může být někdy společnost, když jde o předsudky. Průmerný romantický film to rozhodně není, takže jasné ****.

plakát

Děkujeme, že kouříte (2005) 

Příjemné překvapení, v tom množství průměrných filmů, zase jeden, který vyčnívá. Jednak mi bylo blízké téma a navíc jak už tady bylo řečeno mi byl sympatický vynikající Nick Naylor, který úroveň toho filmu zvedl ještě o * nahoru. A taktéž mě velmi potěšilo, že film nekončí moralistickým citátem, že kouření škodí zdraví, film dává prostor vybrat si divákovi, jestli ano či ne.

plakát

Desperado (1995) 

Nemám co vytknout. Určitě se velmi rád podívám znovu. Navíc se mi hodně líbilo prostředí a atmosféra v první části filmu, kde jsem byl postupně vtahován do příběhu vyprávěním hosta, který se ne náhodou objevil v místním baru. A to, že Banderas podal špičkový herecký výkon ani zmiňovat nemusím.

plakát

Disturbia (2007) 

Poněkud zdlouhavý příběh, který ale vynahradí závěr filmu, kde se vše krásně rozuzluje, navíc propletený zápletkami, které nejsou jen ledajaké a použitím elementů typu: domácí vězení atd...se stává nadprůměrným svému žánru.

Ovládací panel
13 bodů