Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (106)

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Jednoznačně jeden z nejhorších filmů z "Marvelovské produkce". Gigantická porce nudy, nulový příběh a rádoby vtipné hlášky, které jsou bohužel spíš trapné. Hvězdička navíc za vizuální zpracování, to je opravdu nádherné, to se musí nechat, ale jinak není co hodnotit. Komerční brak, který jen vyplňuje mezeru v Marvelově schématu. Pokud ho přeskočíte, nic tím nezkazíte - spíš naopak.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Jedno z "nejepičtějších" milostných melodramat, jaké jsem kdy viděl. Nádhera a dojetí.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Já myslím, že závěrečná věta filmu je takřka všeříkající: "Akční scény s automobily zachycené v tomto filmu jsou nebezpečné. Byly natáčeny v bezpečných podmínkách pod dohledem profesionálních kaskadérů a na uzavřených silnicích. Pokusy o jejich napodobování jsou krajně nevhodné ..." Prostě Fast&Furious. Ale s realitou to nemá nic společného.

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 

Skoro lepší jak novodobý Souboj Titánů. Kdybych šel do kina na tohle namísto Souboje Titánů udělal bych určitě líp.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Nikdy bych nevěřil, že je možné Sherlocka Holmese přenést do 21.století. A věřte mi, že to lze a ještě k tomu brilantně a se ctí.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Z výborného příběhu, promyšleného děje a kvalitních vizuálních efektů se staly "Strážci vesmíru". Tento díl nikdy neměl spatřit světlo světa. Přesně ten případ, kdy druhý díl stojí za .....

plakát

Kronika rodu Spiderwicků (2008) 

Nebylo to vůbec špatné, pro fandy Harry Pottera skvělé vyplnění čekání na další díl Harryho. Kamera, scénář, nápad a herecké výkony byli velmi kvalitní. Není a nebude to sice žádný kult jako LOTR nebo HP, ale jako béčková napodobenina, proč ne.

plakát

Mejdan v Las Vegas (2008) 

Relaxační komedie, která rozhodně není špatnou volbou. Pokud se chcete odreagovat a podívat se na vtipnou stránku manželství můžu jen doporučit, hodně vtipných situací z manželství, budování kariéry a divokých mejdanů. Proč ne.

plakát

Monstrum (2008) 

Alá "blairwitch", ale jinak nic moc. Po dlouhé době sice něco nového v akčním žánru, ale bohužel než jsem zaregistroval "posunutí děje", tak příběh skončil. Dobrý film na večer, nic víc, nic míň.