Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Horor

Recenze (3 481)

plakát

Ninja Bachelor Party (1991) 

Čistý punk film. Bill (legendárny komik, ktorý prerazil a hneď umrel) Hicks, s pár kamošmi, natočili na domácu kameru túto paródiu na kung-fu filmy, a následne ju troma hlasmi celú predabovali. Výsledok je čistá šialenosť, pripomínajúca viac klip od Beastie Boys, ako normálny film. 5* alebo odpad!, hlavne si to niekto kuknite!

plakát

Jessica Jones (2015) (seriál) 

Ku koncu dosť naťahované, hlavným negatívom boli ale seriáloví herci, resp. postavy. Celé línie s Darvilleom a Moss -> utrpenie. Plus záporáci druhej a tretej série. Zaujímavý bol Tennantov Killgrave v prvej sérii a vývoj Trish v ďalších dvoch. Ale hlavne Ritterka a Jessica Jones. Bendisov komiks je bomba a jej casting čistá výhra. Nedávno sa niekde vyjadrila, že by si rolu rada zopakovala, tak dúfam aspoň v cameo (najlepšie keby odklepli Raimimu štvrtého Spideyho).

plakát

Navalny (2022) 

Na jednu stranu veľmi okato oslavné a propagandistické (heroizácia, blažená hudba, kŕmenie poníkov), na druhú maximálne zábavný investigatívny thriller. Prikloním sa k vyššiemu hodnoteniu, pretože Rip.

plakát

Případ Nile Hilton (2017) 

Mám pocit, že filmom sa tu pre zaradenie neo-noir pravidelne prilepšuje. Exotické prostredie a cool herec, len mňa tieto smrteľne vážne veci trochu nudia. 70%

plakát

Americká fikce (2023) 

Skvelá komédia, ktorú u mňa (subjektívne) trochu kazia iba tie meta konce. Wright výborný. 85%

plakát

Oscar 2024 (2024) (pořad) 

Veľmi uspokojivé.

plakát

Star Trek IV: Cesta domů (1986) 

Komediálne eko dobrodružstvo. Podobná  úroveň ako predošlé dva filmy (3,5*), len žánrovo trochu inak. Kvality jednotky už pôsobia nedosiahnuteľne.

plakát

R.M.N. (2022) 

Aktuálna téma, kvalitne spracovaná. Čiastočne iba nechápem, prečo sa jej Mungiu začal venovať až v polovici filmu.