Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (70)

plakát

Vražda ing. Čerta (1970) odpad!

Trapná rádoby "artová" píčovina s prázdnými tlachy protlačená do červených čísel místními pseudointelektuály.

plakát

Veronika (2024) (seriál) odpad!

Další pizda co vidí prduchy. Patrně nejjednodušší hlavní role v historii seriálů - stačilo jen blbě čumět. Naprosto zbytečný plagiátorský seriál.

plakát

Manderlay (2005) odpad!

Co lidi z nudy nejvíc přitahuje? Bezúčelné úchylárny zabalené do rádoby artového pozlátka, které slouží k tomu, aby se diváci necítili hloupě a provinile, že je fascinují bezúčelné úchylárny...

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Většina dnešních diváků je opravdu už jen přesycená banda egomaniakálních ubožáků. Nechápu, co by kdo ještě od sci-fi filmu chtěl. PS: Velká škoda, že se místní Maďar Cervenak nezabil.

plakát

Reacher - Season 2 (2023) (série) 

Na rozdíl od jedničky bohužel veskrze průměrná a předvídatelná detektivka s pár bitkama - není divu, vždyť to režíroval režisér za vlasy přitažené americké Kriminálky odevšad.  Ovečky, co se po skvělé první sérii mocinky moc těšili na druhou, si to samozřejmě nemůžou nechat zkazit a napálej tomu 4-5 hvězd.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2024) (seriál) odpad!

Unylá trapná kokotina. "Svěžím" to může nazvat jen někdo, kdo jako největší zábavu zatím zažil školní šikanu (na sobě).

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Že ve filmech, a v Indianu Jonesovi obzvlášť, neplatí fyzikální zákony, na to jsme si už zvykly, ale porušovat je tak okatě je nadmíru otravné (tím nemyslím hrátky z časem, ale klasické "honičky"). Značně vyčpělá nudná honimírská rutinní předvídatelná ztráta času, kde je jeden záběr větší kravina než druhý.

plakát

Láska beze slov (2016) (seriál) odpad!

Náhodou jsme shlédl část prvního dílu. 100 001 super trapná telenovela jako přes kopírák. Nanynky a obstarožní milovnice koček bodovaly.

plakát

One Piece (2023) (seriál) odpad!

Jak se dalo čekat, tak jako skoro všechno podle ťamaských omalovánek, je to nudná ujetá nesmyslná slátanina pro úchyly, co se ukájí nad do morku kostí trapnou infantilitou kombinovanou s teatrálním násilím. Hodnocení 82 % svědčí o tom, že demence světové populace prudce narůstá. Daň za vymanění se lidstva z evolučního výběru, kdy přežívá a množí se každej trotl.

plakát

Policejní stíhači (2008) (pořad) 

Málo co je víc k smíchu, než anglický strážník. Jsou jen krůček od toho, aby si nechali beztrestně srát na hlavu.