Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Western
  • Dokumentární

Recenze (14)

plakát

Šťastlivci (2008) 

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale nuda nuda šeď šeď. Kdyby to bylo jen o polovinu kratší, tak je to stále dlouhý. Ne... opravdu nuda, a z dvou hvězd je jedna a půl jen kvůli Timovi...

plakát

Winchester '73 (1950) 

Tento western je asi (pro mne) nejlepším, který jsem se Jamesem Stewartem viděl. Hodinu a půl jste napnutý, kdy tu pušku už sakra dostane!

plakát

Sedm statečných (1960) 

První western, který jsem zbožňoval a platí to i do dnes... krásné záběry, zajímavý děj a to hvězdné obsazení?! Nevím co dodat, kult!

plakát

V pravé poledne (1952) 

Naprosto skvělý western, kde odvážný šerif očekává polední vlak, ve kterém má do města přijet desperát Frank Miller, kterého šerif Gary Cooper poslal za mříže. Frank se jede mstít a s ním další tři muži. Celý film se nese v klidném tempu a na konci vyvrcholí v napínavou přestřelku. Výborná režie a samozřejmě výborný Gary Cooper.

plakát

Jesse James (1939) 

Dosti přehnaná legenda od Jesse Jamesovi a jeho bratru Frankovi, ale i tak dobře koukatelná a chvílemi i celkem vtipná, zejména pán diktující své novinové sloupky.

plakát

Nirvana Unplugged In New York (1993) (koncert) 

Asi nejznámější a nejúspěšnější vystoupení Nirvany. Výborné písničky zahrané na akustické nástroje. Netřeba nic dodávat.

plakát

Česká soda (1993) (seriál) 

Naprostá klasika, věřím, že kdyby něco podobného vzniklo dnes, tak by to asi neprošlo jen tak. Scénky a hlášky, které neomrzí.

plakát

Poslední dny Mussoliniho (1974) 

Z filmu je dost patrné ideologické zaměření tvůrce(ů), ale i tak celkem zajímavý film.

plakát

Na stojáka (2004) (pořad) 

Tři hvězdy, člověk se někdy může válet smíchy na zemi a někdy mu stačí pár slyšet pár vět z výstupu a je unuděn k smrti.

plakát

Velká železniční loupež (1903) 

Z tohoto, no, řekněme díla, jsem byl nadmíru nadšen. Ovšem převážně to bude způsobeno samozřejmě rokem vzniku a to, že tento film je starý již více jak sto let. Samozřejmě i díky době vzniku je film naprosto realistický, ještě přeci jen měli v živé paměti, jak se přepadávají vlaky, že (viz. konec) co střela to jeden mrtvý také není příliš reálné, apod.