Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

Dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Svižnou akci, krásné prostředí, super herce. Přidali k tomu skvělé dávkovaný humor a ještě něco navíc. Jsem moc a moc spokojený, snad bude pokračování. Čtvrtý díl a rozhodně ani náznak, že by mě to omrzelo. Výborně

plakát

Fighter (2010) 

Průměrné boxerské drama. Takový z toho filmu mám pocit. Tady se veškerá pozornost strhla na Dicka, kterého zahrál Bale famozně a oskara si zaslouží. Rodinka, kterou si asi každý přeje - mamka odbornice a ty sestřičky, to je pecka. Ale emoce v ringu nebyly. Aspoň já žádný necítil. Takže pro mě spíš film o tom, co s člověka udělá crack.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

S tímhle dílkem nemám jedinej problém. Mě se to moc líbilo. Příjemná oddychovka, herecký obsazení výborný a kvalitně natočený. Bavil jsem se a o to snad šlo. Super

plakát

Drive (2011) 

Bože, tohle je nuda, nuda a nuda. Nekonečný ticho a čekání, co se komu urodí v makovici. Mě to rozčilovalo, deptalo a měl jsem co dělat abych vydržel. Pamatuju si možná jednu honičku v autě a pak kladivo. Jinak nic. V paměti mi zůstane opravdu jen nuda a čekání. Většinou za čekání dostanu aspoň odměnu, ale tady nic. A já rád odměnu :-(((

plakát

FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (2009) (seriál) 

Seriál, který první polovinou zabil sám sebe. Tohle amíci nerozdýchali. Pilot mě sice dostal, to se v seriálové tvorbě jen tak nevidí, ale pak... Tempo vražedně pomalé. Připadalo mi to, jako by někdo dostal nápad, spoustu peněz, šikovné herce, ale zapomněl vymyslet jak to bude dál. Pak jim asi začal někdo radit, protože druhá půlka je za plný hodnocení. Skvěle to gradovalo. Byl jsem v napětí, co bude dál, co se stane. Jenže už bylo pozdě a záchrana nepřišla. Škoda, za druhou polovinu bych jim věnoval druhou řadu - šanci dostali už i horší. Věřím, že by měli co říct a že by mě to bavilo.

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

Pro mě perfektně vystavěná dějová linka. Od začátku jsem v tom a ani čtvrtá série na tom nic nemění. Seriál protkaný detaily, které mě baví (pozorovatel). Jen ta sledovanost jde do háje a myslím, že čtyřkou to skončí. Podle mě škoda. Dr. Bishope - budete mi chybět. Čekám famózní ukončení, snad se dočkám.

plakát

Bez dechu (2011) 

Bez dechu, bez emocí, bez akce. V totálu jsem to zkouknul v pohodě, dýchal jsem úplně normálně :-). S. Weaver, Molina? z toho šlo vytěžit určitě něco víc. Pravdu má dudek - stačil i trailer.

plakát

Nákaza (2011) 

Panika a paranoia. Říkáte si, tohle se klidně může stát. Tohle lidi dělají, takhle myslí a podle toho se chovají. Věřím jim to. Hudba perfektní. Hlavní pocit z filmu je strach, který vás obejme a nepustí. Jen ten konec mi přijde utíplej, od toho jsem čekal trochu víc.

plakát

Kocour v botách (2011) 

První film, který malej odseděl v klidu a zkouknul ho celej bez odbíhání a prosení o popcorn a o pití a o záchod a o zmrzku a o něco na zub a... Bavili jsme se oba víc než dobře.

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Konečně seriál, který má potenciál překvapit. Rozporuplná hlavní hrdinka přesvědčená o své pravdě a proti ní seržant Brody, díky kterému se Lewis rozehrává do životní role. Konspirační linka, teroristi atd. Zatím skvělý a uvidíme.