Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

The Channel (2023) 

Pokud se chcete podívat na pěknou střílečku co není naboostěná moderníma ho**ma, tak je tohle pro vás. Čisté a jednoduché. Underrated na ostatnich platformách.

plakát

Moře klidu (2021) (seriál) 

Kdyz mate blbej scenar tak s tim proste nic nevymyslite. Rekl bych, ze to je pekny serial, pokud vypustite logiku.

plakát

Who am I - žádný systém není bezpečný (2014) 

Konecne film, ktery pojednava o hackerstvi, kde neni jen schovany kid v cepici nekde v dire a hackuje na dalku, ale ukazuje to, ze hackerstvi neni jen o pocitaci, alw silnejsi a efektivnejsi je hacknout cloveka, coz dela mnoho lidi denodenne, pekny film.

plakát

Mulan (2020) 

Bohužel je to velice ostrouhaná Mulan.

plakát

Zaklínač - Série 1 (2019) (série) 

Je to dobrý... byl jsem překvapen z počátku jak moc dobré to je, zajímavý scénář, magie je ve světě jemně a skvěle přidána, žádný čáry máry s efektama z garáže jak jsme často zvyklí, bohužel mě po nějaké době mi začali vadit, některé detaily, které tu nebudu psát ať vám nekazím zážitek, a to nejhorší od 3tího dílu jsem měl pocit, že se dívám na "Xenu" v mnoha aspektech mi to připomínalo seriál Xenu nebo Herculese, kde si to jde týpek rozdat s kouzelnými stvořeními a má vtipného a hloupého kámoše

plakát

6 underground: Tajné operace (2019) 

Skvělá oddychovka, dal bych tomu více, ale na to je to moc oddychovka :D pokud bych soudil pouze film ne s porovnani ostatnich filmu na csfd tak tomu dam 90% co jsem čekal to jsem dostal

plakát

Král (2019) 

Poctivá práce, jednoduché a skvělé ve všech aspektech

plakát

Cesta ke svobodě (2019) (TV film) 

Kdybych měl hodnotit dokument jako dokument dostal by asi za 3*. Naštěstí cíl, který jsem očekával a doufal, přinesl a proto dávám 5 hvězdiček, aby se to dostalo výš, vidělo to více lidi a zůstal tento den ve více pamětích, více takových dokumentů.

plakát

Šíleně bohatí Asiati (2018) 

Skvělá komedie, bohužel, aby člověk pochopil hodně vtipů a některých scén je potřeba znát velice dobře asijskou kulturu, což je vidět v komentářích a hodnocení ostatních uživatelů.