Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (16)

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Výborně natočený seriál, dobrý výběr herců,kteří svojí roli fakt dobře hrají. Super hudba a hlavně ta úvodní znělka. Ani u jednoho dílu jsem se nenudil a už se těším na další pokračování. :)

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Není ostuda brečet, kdo má city, tak u tohoto filmu si hodně pobrečí, není to ale hlavně film o brečení,ale o zamyšlení, velmi silný a krásný natočený snímek, nečekal jsem že JK natočí nejlepší romantický film !!!

plakát

Interstellar (2014) 

Film o kterém hodně přemýšlím, jestli má patřit mezi nejlepší, či ne. Já si myslím, že ano, má své chyby, ale já miluji filmy od Nolana a celkově jeho díla. Velmi pěkně natočené, emoce, herci hrají super a podíváná nemá chybu. Těším se na další filmy u mě 5* a neměním !

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Horší 3*ka, pěkná podívaná, příběh slabý/nuda, Dobrá hláška Michelangelo: "Nikdy jsem nepochopil konec seriálu Ztraceni". Já taky ne :)

plakát

Godzilla (2014) 

Velké zklamání, pěkné efekty, ale to je asi vše :((((

plakát

Warrior (2011) 

Film u kterého vám bude běhat husí kůže po těle, herci perfekt + soundtrack(Mark Isham) , jasné,nějaké chyby tam jsou,ale když přimhouříme oko, necháme se vtáhnout do děje, postav, jeden z nejlepších "sportovních/bojových" filmů vůbec !!!

plakát

Klub rváčů (1999) 

Edward - Brad - David , tož dobře to na nás sehráli !!! Takový film se jen tak nevidí !!!

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Nevěděl jsem, že jde takto natočit romantický film .... , ale jedním slovem - KRÁSA ! Jim Carry není jenom šašek :))) spolu s Kate vytvořili krásný pár. Doporučuji druhé zhlédnutí !!!

plakát

Vanilkové nebe (2001) 

Open Your Eyes :) - příjemný film, super soundtrack !