Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (421)

plakát

Vis a vis (Antena 3 / Fox verze) (2015) (seriál) 

Viděno na Netflixu, všech 5 sérií. No u pátého dílu jsem si říkal: tenhle seriál už ukázal snad úplně všechno, to přece nemůže vydržet...1. a 2. série top, 3. a 4. změna prostředí i herců a šedý průměr, no a 5. série neměla radši vůbec vzniknout. Odchody a návraty krásné Macareny neprospěly nikomu a ničemu. No a dojem, že si vlastně z vězení můžu běhat kam chci jak chci a u toho sejmout pár lidí, je vlastně smutný a vtipný zároveň.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Jako totální úlet a chvilku mi trvalo než jsem se dokázal přepnout na stejnou vlnu, ale nakonec jsem se skvěle bavil.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Viděno až dnes na speciálním promítání 20 let po premiéře. Na to jaké to má hodnocení a je kolem toho až fanatický hype, tak jsem odcházel spíše zklamán. Kýčovitá romantika s uměle naroubovanými Vánocemi a nevýrazným humorem.

plakát

Bastardi: Reparát (2023) 

Já Magnuskovi tak věřil, že přijde s něčím lepším, ale zase nic. Zbytečné pokračování a těžko říci jestli i poslední. V tom filmu je všechno špatně, ale tu hvězdu dám alespoň za krásnou Gabrielu Gášpárovou.

plakát

Sisu (2022) 

Finský John Wick s náckama má pár okamžiků, které jsou hodně přitažené za vlasy, ale i pár okamžiků, které rozhodně stojí za to vidět.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) odpad!

Málokdy se stane, že u filmu trpím. Nevím jestli já jsem náročnější, nebo u toho jen moc přemýšlím, nebo jsou autoři čím dál naivnější co všechno ještě divák snese. Ale takových WTF momentů, jsem ještě nezažil. Debilita těžce nesympatický herců šplouchá všemi směry více než krev ze všech obětí. Chápu, že po x dílech už není moc co vymýšlet, ale příště radši zůstanu jen u traileru.

plakát

1899 (2022) (seriál) 

Začátek fajn, bohužel pak se to začne až moc kombinovat a v závěru už chcete aby byl konec.

plakát

Bella a Sebastian: Nová generace (2022) 

Seriál jsem neviděl a předchozí "díly" také ne, takže těžko říct kam se to posunulo. Každopádně průměrný pejskařský rodinný film, který za návštěvu kina rozhodně nestojí. 5/10

plakát

Útěk z pole (2022) 

Nevyužitý potenciál s nejistým závěrem.

plakát

Šoumen krokodýl (2022) 

Mix žánrů, který dle ticha v sálu nebyl ani moc vtipný. Místy těžce infantilní i na mě. Celkově horší průměr.

Ovládací panel
5 bodů