Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (159)

plakát

Absolventka (2009) 

Přijde mi to - a nevím jestli to tak je plánovaně, nebo náhodou - jako pokračování Gilmore girls. Jenom škoda, že se to neobešlo bez typickýho happy endu toho nejhoršího rázu. (SPOILER) Jo, rozhodně to funguje tak, že celej film chce práci svých snů a pak jen tak odjede. Alexis Bledel byla zase roztomilá nejroztomilejší, jsem zvědavá, jestli se z role Rory jednou dostane, zatím se jí to asi moc nedaří.

plakát

Ally McBealová (1997) (seriál) 

Nebýt otravné, ošklivé a celkově nesnesitelné hlavní hrdinky, mohl to být fajn seriál. Takhle to na tři hvězdy zvedá jen Richard Fish a jeho lekce fishismu a Lucy Liu. Jinak to dost často klouže k trapnosti a uječenosti. Tak popojedem.

plakát

Aloha (2015) 

Pokud je něco romantická komedie, očekávám film typu Kopačky, 50x a stále poprvé nebo tak něco. Prostě film, kde budou i vtipné momenty, tady nebyly, dokonce ani úsměvné momenty tam nebyly. O tragickém obsazení nemluvě. Nechápu oblibu Bradleyho Coopera a tenhle film mě fakt nepřesvědčil, že je dobrý herec. 1* a to sotva.

plakát

Angelika (2013) 

Původní Angelika byla snesitelná hlavně proto, že v té době podobná naivita ve filmu frčela. Proč musel vzniknout remake, to mi jasné není. Angelika, která v 17 už vypadá na 27 je ještě naivnější a v podstatě horší. Samotná herečka mi připadá dost hrozná. Snad jediné, co oceňuji, že Joffrey neosahával sochy.

plakát

Anna Karenina (2012) 

Samotný příběh mě nebavil (ale já neměla pochopení ani pro knižní předlohu), nicméně dávám vysoké hodnocení tak jak tak, protože se mi líbilo pojetí... Ono z příběhu jedné hysterky, která nevěděla, co chce a byl natočený stokrát - už toho moc vydojit nejde a tady se přesto povedlo udělat to jinak, nově. Keira byla dobrá, donutila mě hlavní "hrdinku" nesnášet stejně jako v knize.

plakát

A proč já? (2005) odpad!

Je to dost o ničem, zpěv a zjev Ashlee Simpson tomu taky moc nedodal. Zápletka asi byla nejhorší - bylo to o jedné nehezké modelce a špatné herečce, která neví co chce. Skoro by se mi třásla ruka dát jednu hvězdu za Shannyn Sossamon a Stephena Moyera (i když ho v True Blood fakt nemusím, ale tady mě bavil). Ale asi nikdy nepochopím, o co v takových filmech jde - to by se jako zbořil svět, kdyby tam dolítl až dalším letadlem? Proč vždy musí nutně do toho samého letadla? Aby se náhodou těžce zamilovaná vyvolená během letu nezamilovala do někoho jinýho? Fakt nechápu, ať žije největší klišé amerických romantických filmů.

plakát

Až po uši - Série 1 (2014) (série) 

Příběhy trochu jak z mexický telenovely... ale na poměry českých seriálů fajn.

plakát

Až po uši - Série 2 (2017) (série) 

Bohužel oproti první řadě přibylo podivných a nepravděpodobných telenovelových linek.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Pana Trošku jsem měla ráda - tak nějak z nostalgie - kvůli pohádkám... Mám ráda i Slunce seno... asi taky spíš nostalgicky. Ale tohle už je mimo mísu.

plakát

Barbie (2023) odpad!

Absolutně nechápu to hodnocení a to množství nadšených recenzí. Původně jsem od toho čekala nablblou a veselou komedii typu Prostě sexy nebo něco na ten způsob, s přibývajícím množstvím recenzí jsem měla dojem, že to bude film s přesahem, kterej jen jen zabalenej v kýčovitým kabátku. Ve finále jsem asi fakt tak mimo, že mi utekly nejen ty vtipný scény, kterým se asi někdo smál, ale hlavně mi utekla i ta feministická agitka, o který se píše v těch negativních recenzích. Fakt nemám dojem, že by tenhle film byl feministickej. Naopak si spíš myslím, že je to jedna dlouhá reklama na Barbie. Vizuálně to bylo asi docela zajímavý, to by si možná nějakej bod zasloužilo, ale zbytek byl aspoň pro mě nesnesitelnej a přetaženej úlet, kterej navíc vůbec netuším, komu měl být určenej. Dětem asi ne. Jo a to poučení na závěr mě taky minulo.