Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (183)

plakát

Medvěd (2022) (seriál) 

Spíše rodinné a vztahové drama než komedie. Občas možná tragikomedie. První dva díly se mi vůbec nelíbily - uřvanej chaos. Pak věci začínají dávat lepší smysl a jednání postav jde lépe chápat.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Bombička! Jsem nadšená a tleskám tvůrcům! Má to šťávu! Je to atmosféra! Konec by mohl gradovat víc a kritizované nelogičnosti a tuctové dialogy se najdou, ale jako český film je to pro mě ZJEVENÍ. A Andrea Mohylová je naprosto úžasná!

plakát

Noční agent (2023) (seriál) 

Takhle má vypadat seriálová zábava! Takhle mě bavily seriály dřív! Hlavní postavy jsou hned od začátku sympatické, fandíš jim a chceš vidět, jak si konečně dají pusu. Děj má své zvraty a překvapení, ale není to v podstatě nic extra šokujícího a komplikovanýho. A nejdůležitější - je to akční oddechovka, ne depresivní drama nebo něco krutýho. Je to zábava! Podobné seriály doporučuji: Kondor, Rekrut, Bodyguard.

plakát

Ukaž se, Charlie (2019) (seriál) 

Začít sledovat tenhle seriál hned po tom, co jsem dokoukala Luthera, byl celkem bizár. Idris Elba tu má naprosto jinou roli - odlehčenou a veselou. Seriál je fajn oddechovka s velmi obstojným scénářem a vtipy, které fungují. Konec příliš useknutý (chybělo usmíření s Dellem a rozloučení s tetou Lydií). Kdo jste někdy pařil na Ibize, přičtěte si k hodnocení aspoň 10% :)

plakát

Luther (2010) (seriál) 

Sledovat první tři série Luthera poprvé v roce 2023 je dost old school zážitek, přesto boží. Idris je ztělesněné charisma a jeho Luther mě baví moc - ikonický kabát a ruce v kapsách :) Zpočátku brilantní detektiv je v poslední sérii celkem zoufalý a konec seriálu je hořký snad pro všechny postavy. Násilí a vraždy pro mě byly moc drsné, tak jsem je většinou přeskakovala. V tomhle ohledu je pro mě seriál moc násilný. A Londýn nikdy nebyl tak ošklivý.... Zrovna zítra vychází Luther: Pád z nebes (2023)

plakát

Pozadí událostí (2022) (seriál) 

Pobavilo, fakt že jo :-) hlavně poslední tragikomicko-satirický díl! Slušně ujetý oproti vážným předchozím dílům. Čvančarová jede! A Havelka skvěle uvolněnej. Líbilo se mi akademický prostředí.

plakát

Holky z vejšky (2021) (seriál) 

Sice teen, ale dost cute! Po dlouhé době odlehčený seriál, ve kterém mě hodně bavily hlavní postavy! Fandím mu klidně na 80%!!!

plakát

Irma Vep (2022) (seriál) 

Zvláštní zážitek - pro fajnšmekry. Tragikomedie. Spíše zajímavé, než zábavné. Bavily mě diskuse postav o filmech a umění celkově. Nejlepší postava: potrhlý režisér René Vidal a jeho duchové. Alicia úžasná!

plakát

Alba (2021) (seriál) 

Feministická telenovela říznutá Dallasem, kde ženy jsou silné a nepředvídatelné a muži hajzlové, slaboši nebo psychopati. Stejně jako u ostatních Netflix seriálů by stačila polovina dílů. Především 2.-5. díl je opravdu vata o ničem, druhá polovina a závěr napínavější.

plakát

Mozaika lží (2022) (seriál) 

Vůbec ne špatný seriál sám o sobě, ale v porovnání s ostatními trochu slabší. Že někdo utíká, někdo jiný ho sleduje, odhaluje se minulost a rodinná tajemství jsme zkrátka viděli už hodněkrát. Násilná situace v prvním díle je jedinou ostřejší a vysoce originální scénou. Seriál není mysteriózní.