Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (28)

plakát

Les sebevrahů (2016) 

Začátek celkem hezky navozuje děsivou amosféru, ale jakmile se dostanou postavy do lesa začne série několika tak nehorázně hloupých a zbytečných dějových "zvratů", že celá ta děsivost filmu jde do kopru. Znovu si musíme vytrpět všechna hororová klišé, včetně děsivých holčiček a zombie rukou a velkolepé finále ve sklepě je tedy už spíše dobrým znamením, že snímek končí. Jako odměnu za to, že jsme to vydrželi dostaneme poslední lekačku stejně jako v Insidious 3 a hurá domů z kina.

plakát

Rezistence (2015) 

Divergence byla už dost naivní a přihlouplá, ale myšlenka rozdělení společnosti na kasty a ukázka ještě tolik nezprzněného tématu postapokalyptického světa ji držela nad vodou, ale to se nedá říct o Rezistenci. Už začátek je děsný a nudný a nebýt těch snových sekvencí, tak se ve filmu víceméně nic nestane, tedy až na to neskutečně předvídatelné zakončení. Motivace postav jsou mi pořád ještě záhadou a problémy, které se staví Tris do cesty se většinou vyřeší samy, nebo jsou vyřešeny bandou nezajímavých pěšáků s kupou zbraní. Herecké výkony Čtyřky jsou opět omezeny na svírání pěstiček a utěšující a chápavé pohledy, zatímco Tris se snaží být celou dobu cool a tím dávat vzor všem těm výjmečným nepochopeným Divergentům, co se na ni přišli podívat do kina.

plakát

Lucy (2014) 

Nejdelší a nejujetější sbírka vědeckých nesmyslů jakou jsem kdy viděl. To bych i dokázal odpustit, ale naprosto tupý příběh a marná snaha o něco hlubšího pro mě tento film naprosto pohřbili. Dvě hvězdičky jsou za SuperScarlett a úžasně natočenou automobilovou honičku.

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Toho filmu jsem se moc, moc bál, ale nakonec to vyšlo. Želvy Ninja jsou rychlá akční jednohubka, téměr bez trapných a nudných momentů. Megan Fox to zas tak moc nekazí a Želvíci-Shrekové jsou i docela vtipní. Akce je na jedničku a Shredder ve svým OP brnění vypadá dost dobře, ale to je k němu tak všechno. Film si na nic nehraje a proto je mnohem lepší, než třeba Lucy, protože narozdíl od Lucy, u tohohle filmu nebudete mít po každé scéně hlavu v dlaních a nebudete se modlit, aby někdo neuvěřil, že Ninja Želvy jsou skutečné.

plakát

Dárce (2014) 

Trailer mě přišel dost nudný, a tak jsem od filmu nic nečekal, ale už po několika minutách mě jeho atmosféra naprosto pohltila. Postupné přibývání barev na plátně funguje geniálně a flashbacky v plné barvě pak působí tak živě a krásně. Jeff Bridges hraje úžasného cool staříka, který krásně kontrastuje s vůdkyní Meryl Streep. Celkové finále je možná uspěchané a trochu naivně jednoduché, ale i tak si za svou skvělou atmosféru a postavy film zaslouží 4 hvězdičky.

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Existují lepší komedie se Sandlerem, které si narozdíl od téhle na nic nehrají. Nápad s ovladačem, co ovládá svět je super, ale provedení dost pokulhává, ale není to zas tak hrozné, aby se na to nedalo koukat.

plakát

Rybí legendy Jakuba Vágnera (2011) (seriál) 

Asi nejvíc uklidňující pořad na televizi. Je mi jedno jestli je to vše nahrané nebo ne, je to prostě pohoda. Díly hezky plynou, nejsou tam většinou žádná nudná místa. Nejsem sice vůbec fanda rybolovu ale tohle je supr.

plakát

Kameňák 3 (2005) odpad!

Já bych jen chtěl vědět proč? Myslím si, že snad všem lidem už musela jednička stačit. Už i pro ty co si si tyhle filmy užívají to musí být moc ne? Pořad a pořád to samé dokola, nula orginality, příběh je spíš mínus a dialogy jsou utrpení.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Brutální nářez, Hawkeye a Bodgirl v kůži a se supermoderními zbraněmi kosí čarodejnice ve středověkém lese. Spousta krve, spousta hlášek. Přesně na tohle jsem se do kina těšil a přesně tohle jsem dostal. Takže spokojenost, ale na 5hvězdiček to není. 87 minut filmu je tak přesně dost na to aby jsme si užili akce a zbytečně se nenudili. Jsem ale hodně zvědavý co na nás Jeníćek a Mařenka chystají ve dvojce.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Až na partu veleotravných sudiček je to super, sama Zloba je úžasná. Děj začíná krásně pohádkově, Blata jsou skvěle vytvořená a všechno je veselé a barevné, postupně ale příběh nabývá temnější spád, což je jen a jen dobře. Pak je samozřejmě čas na bitku dobra se zlem, která musí být opravdu epická, protože ve fantasy máme přece k dispozici úžasná brnění, meče, kouzla a DRAKY! Konec je trochu předvídatelný, až trochu moc podobný konci z Frozen. Jinak celkem milé překvapení na začátku léta.