Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (33)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Johnny Depp je brilantní herec! Role kloboučníka mu naprosto sedla a žádný jiný herec by do té role nepasoval tak jako on. Celkově je to velice krásně zpracované, úžasná atmosféra, perfektní hudba!!! Hlavní hrdinka Alenka je sympatanda, role ,,krvavé baby", kterou zvtvárnila brilantně skvělá Helena Bonham Carter a i role bílé královny, která patřila Anne Hathaway byla famózní. Miluju atmosféru tohoto filmu. Je to úžasný :)

plakát

Americká krása (1999) 

Mít krásný dům s bílým plotem, drahý gauč z italského hedvábí a v podstatě mít to všechno co se patří a sluší vždy neznamená být štastný. Lester(Kevin Spacey), něco ztratil,neví co přesně to bylo, ale ví, že si vždycky nepřipadal tak otupělý a prázdný. Rozhodl se, že přeci neni nikdy pozdě to zase najít. Opravdu strhující herecké výkony všech hlavních aktéů, nejkrásnější soundtracková píseň- ANY OTHER NAME od úžasného skladatele Thomase Newmana♥, která famózně doprovází dechberoucí scény,vštně poletujícího sáčku na silnici.

plakát

Avatar (2009) 

Bud ho miluješ a nebo nenávidíš. Mnozí jedinci ho považují za komerční pohádku u které je předvídatelný konec. Ano , možná tak trochu byl,ale neměla jsem čas nad tím přemýšlet, protože jsem byla vtažená do úžasného děje, do naprosto jiného světa, který se nedá slovy ani popsat. Nepopsatelná atmosféra, překrásná hudba a naprosto originální ztvárnění... Ale opravdovým zážitkem se stává nejvíce v 3D kině. Myslím si, že mnoho kritických jedinců by po shlédnutí tohoto snímku právě v 3D kině na film změnili názor.. Čekala jsem na tento film 3 roky a Cameron opravdu nezklamal!

plakát

Batman začíná (2005) 

Geniální!!! Pro fanoušky Batmana určitě jedno z nejlepších zpracování! Atmosféra, hudba, herci- SKVĚLÉ... Někdo vytýká pár přehnaných scén,ale vždyt je to podle KOMIKSU- patří to sem!! EXCELENTNÍ ZÁLEŽITOST .)

plakát

Dopisy pro Julii (2010) 

Filmy tohoto typu mám ráda :) Amanda Seyfried je milý, krásný stvoření, díky které mě film vlastně baví. Nejedná se o žádné veledílo, ani si na konci filmu nejspíš neřekente ,,WAU",ale je to milé s příjemnou atmosférou, která zpříjemní den a o to jde :)

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Filmový skvost, už jen svojí originalitou. Kolik takových filmů je? Ano možná už se dřívě něco podobného ztvárnílo,ale to neznamená, že to tu nemůže být znovu s lepší kamerou a efekty. Z tohoto filmu jsem nadšená, nejen že hlavní melodie mi v hlavě zní celé dny , ale především samotná atmosféra. A co mě potěšilo nejvíce je fakt, že si každý může konec převzít po svém. Bud malá holčička utíkala z reality skrze svoji fantazii, nebo se to opravdu dělo.. volba je na Vás... Moc krásný film, až na pár drsných scén, které tam ovšem patří.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Mistrovské dílo , které je plné emocí, lidskosti a úžasné atmosféry. Sledování příběhu o výjmečném tak trošku naivním jedinci, který vypráví a podává život s dávkou smutku,ale na druhé straně brilantní humorné scény, metafory... Pro mne jeden z nejvíce lidských filmů, který se stal nesmrtelným. Co musím ještě dodat je úžasná hudba, která doprovází celý film , především ta známá scéna s létajícím peříčkem, při které hraje famózní skladba od Alana Silvestra, tomu říkám mráz po zádech...TOP!

plakát

Hurikán v ringu (1999) 

Hurikána v ringu miluju takových dobrých 10 let... Nevím zda je to tou Cartrovou odhodlanou vírou pro spravedlnost a svobodu, a nebo díky hercům, hudbě, myšlence, pojetí filmu a nebo proto, že je tento snímek podle pravdivého příběhu... Nejspíš to bude všechno dohromady. TOP ZÁLEŽITOST... fakt se tady může dát jen 5 hvězd? :( :D ,,Vždycky budu Hurikán, protože být Hurikán je skvělý " :))

plakát

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009) 

Ačkoliv obě hlavní hrdinky se ujaly rolí velice dobře,tak tenhle film je prostě špatnej. Nějak jsem přesně nepochopila o co tvůrcům tohoto filmu šlo. V podstatě to působí jako horor, kde je situace ač nesmyslně splácaná atd,ale je aspoń napjatá .A ve chvíli kdy film trošku zvážní, tak příjde nemístný vtip, který to všechno zase smetne, který se do té scény opravdu nehodí.. splácanina

plakát

Jezero smrti (2008) 

Ač to bylo celkem napinavé, tak mi to přišlo tak morbidně a nechutně ujetý!! Chápu,že jsou filmový zvrhlíci,kteří k tomu hnusu potřebují i dávku bezmoci,ALE tohle je moc... Kamera není špatná, herci nejsou špatní,do děje vás to taky dostane, ale z mého pohledu je tohle nechutná záležitost pro zvrhlíky.. dám jednu hodně ale hodně ubohou hvězdu