Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Pán velryb

Pán velryb (2002)

S mojí obrovskou slabostí pro kulturu Nového Zélandu je pro mne tento snímek filmovou perličkou. Nádherný příběh z nejrkásnější země na světě s neokoukanými a charismatickými herci, protkaný neskutečnou hudbou a fantastickou atmosférou!!!

Svět podle Prota

Svět podle Prota (2001)

Další z mých TOP filmů, ve kterém hraje můj oblíbenec Kevin Spacey. Brilantě ztvárnil postavu ,, mimozemšťanaˇ který tvrdí, že pochází z planety K-PAX. Následně se dostane do psychiatrického ústavu, kde hrající doktora Jeff Bridges objevuje jeho pravou identitu, a nebo že by byl vážně odjinud? Strhující výikon Kevina Spaceyho a soudtrack opět nezklamal.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Mistrovské dílo , které je plné emocí, lidskosti a úžasné atmosféry. Sledování příběhu o výjmečném tak trošku naivním jedinci, který vypráví a podává život s dávkou smutku,ale na druhé straně brilantní humorné scény, metafory... Pro mne jeden z nejvíce lidských filmů, který se stal nesmrtelným. Co musím ještě dodat je úžasná hudba, která doprovází celý film , především ta známá scéna s létajícím peříčkem, při které hraje famózní skladba od Alana Silvestra, tomu říkám mráz po zádech...TOP!

Zápisník jedné lásky

Zápisník jedné lásky (2004)

Nejsme vyloženě typický milovník klasických love story,ale tohle mě opravdu vzalo za srdce. Film na mne totiž nepůsobí jako kýčové zamilované klišé ,ale jako příběh o dvou lidech, kteří opravdu pochopili jaké to je doopravdy milovat.

Predátor

Predátor (1987)

Postava PREDÁTORA je pro mne jednou z nejgeniálnějších postav filmového světa. Tento snímek je pro mne především velkou nostalgií a jedním z nejlepších filmů vůbec( tedy co se týče akčního filmu). Arnodl v džungli loven predátorem, nebo spíš naopak ;) famózní záležitost♥ Všechny další pokusy filmů s predátory dopadly dost mizerně a ikdyby se jednou povedlo ztvárnit něco podobného, tak to ,,starého, klasického Predátora" těžko překoná.

Hurikán v ringu

Hurikán v ringu (1999)

Hurikána v ringu miluju takových dobrých 10 let... Nevím zda je to tou Cartrovou odhodlanou vírou pro spravedlnost a svobodu, a nebo díky hercům, hudbě, myšlence, pojetí filmu a nebo proto, že je tento snímek podle pravdivého příběhu... Nejspíš to bude všechno dohromady. TOP ZÁLEŽITOST... fakt se tady může dát jen 5 hvězd? :( :D ,,Vždycky budu Hurikán, protože být Hurikán je skvělý " :))

300: Bitva u Thermopyl

300: Bitva u Thermopyl (2006)

Po dokukání 300 jsem nemohla jinak než si ho pustit hned znovu. Nějak jsem se nemohla nabažit atmosféry, bojových snéc a samozřejmě Laonidase a Xerxa. Filmový zážitek se vším všudy.