Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (7)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Žlutá rodinka Simpsonů provází v podstatě celý můj život. Díky Bohu, protože který jiný seriál, ať hraný či animovaný, má tolik fanoušků po celém světě tolik let? Navíc s perfektním českým dabingem všech postav.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jedním slovem PECKA. Čím víc řad vidím, tím se z Teorie stává můj víc a víc oblíbený seriál. Takovou skvadru sebrali sakra kde? Už od pohledu jsou kluci nerdi jak Brno, ti to snad ani hrát nemusí. Věřila bych jim snad úplně všechno, hlavně Howard je megablázen a když se časem přidá Bernardette, tak je vymalováno. Nebo Sheldon, troufám si říct sociopat, kterému jsou lidé a vztahy mezi nimi blízké asi tak jako mě kvantová fyzika (takže vůbec) a dokáže z naprosto obyčejné situace udělat super story. Doufám, že tenhle seriál jen tak neskončí a neztratí nic ze své originálnosti a vtipnosti. Edit 2019: Poslední díl poslední série je naprosto perfektní. Málokdy skončí seriál ve správnou dobu a se správným koncem.Takhle nemám co dodat...plný počet hvězd naprosto zaslouženě.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Jak jsem poznal vaši matku je legen.....počkejte si....dární seriál. Těžko říct, která postava je mi nejsympatičtější či nejbližší, protože každý z hlavní pětice je mému srdci blízký z jiného důvodu. Jediné, co mě trošku mrzí, že po páté řadě ubrali na humoru a přidali na dramatičnosti. Ale i tak zůstanu věrným divákem dál...nemůžu si přece nechat ujít Barneyho "Nahoď oblek" nebo Teda a jeho šameleona :) Update se spoilerem: Po shlédnutí poslední deváté řady musím ubrat na hodnocení. Mrzí mě, že v poslední řadě nedali víc prostoru mámě, o kterou tu přece celou dobu šlo. Místo toho jsme byli svědky příprav svatby Robin a Barneyho. Uznávám, že to ale bylo zábavné. Poslední kapkou pro mě ale byl poslední díl, kvůli kterému vlastně snižuju hodnocení. Ted poznal tu pravou, oženil se, bla bla bla a máma po letech umřela. A jak seriál končí? Tím, jak Ted leze zase za Robin....

Knick: Doktoři bez hranic

Knick: Doktoři bez hranic (2014)

Za mě nejlepší nekomediální seriál. Absolutně dokonalé pojetí medicíny roku 1900, kdy ještě lékaři neměli ponětí o krevních skupinách, natož o antibiotikách a operačních postupech. Úžasná dobová atmosféra, perfektní postavy a děj, při kterém se nenudíte. Žádná postava není přímočaře negativní ani přehnaně svatá, každý si zkrátka nese své břímě. Třešničkou na dortu je dobovost se vším všudy - objevuje se tu rasismus a nejen předsudky kvůli barvě pleti, ale i kvůli společenskému postavení, dále korupce, prostituce, drogy nebo válka a imigranti. První série je tak za plných pět hvězd a snad bude takhle kvalitně Knick i pokračovat.