Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Strašně krásnej film či pohádka nejen pro dospělé. Krásnej děj, krásná hlavní hrdinka-hvězda, humorné prvky, romantika a dobrodružství. Byla jsem velice překvapená. Móóc hezký.

plakát

Válka světů (2005) 

Asi zatím nejlepší sci-fi. Cruise sem si tam nejdřív nějak nedovedla představit v takovém filmu, ale sedlo mu to. Super efekty a zvuk.

plakát

Honey 2 (2011) 

Taneční filmy jsou prostě stejné pořád dokola. Ale uměli to perfektně rozbalit při tom tanci jak trénovali a ta písnička neměla chybu. Hned jsem si ji stáhla. I ten konec super. Děj nic moc, ale ten tanec za 5*.

plakát

Gymkata (1985) 

Tak tenhle film jsem viděla jako malá holka a byla z něj unešená. Pak po 20ti letech jsem si nemohla vybavit jeho přesný název. Nakonec jsem ho sehnala a po takové době pustila. Ta vesnice nebo městečko bláznů nemá chybu ani po takové době.

plakát

Do útoku (1987) 

Film z mého dětství. Doprovázený krásnou hudbou.

plakát

96 hodin (2008) 

Jeden z mých nejhezčích filmů. Od toho jsem neodtrhla oči ani na minutu. Hlavní hrdina si jde pro svou dceru a nezastaví se před ničim. Akční, žádné přehnané scény jak to u nějakých filmů bývá. Super.

plakát

Stmívání (2008) 

Velice hezký. Už mi není náct, ale ráda jsem se podívala jak to mezi nim a jí jiskří. I to "pouhé" líbání mezi nima mělo své kouzlo. Moc jim to tam sluší.

plakát

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004) 

A další pokračování. Nó, nemá to lehké né příliš pohledná Bridgetka. Udržet si úspěšného a velice pohledného právníka pro lidská práva. Ale jako mokrá slepička, která nevěděla co chce, to ustála.

plakát

Deník Bridget Jonesové (2001) 

Vždycky když se chci dobře pobavit, tak si pustím tento film. Skvělé obsazení, vtipné a ta rvačka se skvělou hudbou....fakt povedenej film.

plakát

Let's Dance 2 (2008) 

Zatím nejlepší taneční film, který jsem viděla.Skvělá choreografie, super hudba, příjemní herci a hlavně závěrečný tanec v dešti nemá chybu. Ráda se na něj vždycky podívám.