Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Kill Bill 2

Kill Bill 2 (2004)

Tarantino je Mistr a Vol. 2 je lepší než Vol. 1, a tak by tak mělo u každého druhého dílu být. David Carradine (A.K.A. Bill) byl prostě úžasný a zakončil své herecké dny jak se má. A když byl k tomuto všemu přizván Ennino Morricone vznikla dokonalost sama.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Důvod proč to tak funguje je, že je to tak realistické. Ten film a technologii pro nás vyrábějí lidé. Mužete se dívat na každý díl a čim dál víc máte pocit, že se díváte na něco, co se stalo součástí kolektivního podvědomí. Proto si myslím, že je to tak úspěšné. Každý záběr má cenu zlata plus Heath Ledger v jeho životní roli. Odvážím se tvrdit nejlepší batman. 152 minut a každá vteřina je dokonalá.

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Nádhera, tenhle film se mi nepřestane líbit a určitě to je prozatím nejlepší film a jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Morgan fantasticky ztvárnil Reda a odvedl tu neopakovatelný herecký výkon spolu s Timem a jsem si vědom, že lepší vězeňský film už nikdo nenatočí. *******

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Nejlepší Cameronův film, nejlepší díl série a nejlepší akční film 20. století, kterému nestačí plno áčkových titulů dodnes. Pokud je film s Arnoldem, který by měl být na samé špici, tak je to bez konkurence tenhle, protože takový filmový zážitek se naskytne jen jednou v životě. Škoda jen že jsem nemohl sedět v roce 91 na tomhle v kině.

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Ale no tak vážně buďte k sobě upřímní. Škola a práce jsou tak supr, že já jsem jediný o tomhle kdy snil ? Superhrdinská slast, co se vám zaryje do kůže. Po hodně dlouhé době Cage v kvalitním filmu využil svůj herecký potenciál a k tomu všemu směs parádních hlášek a rvaček. Nakonec téma, které vás určitě někdy napadlo a k tomu všemu se emoce prolínají tak,že se nudit nebudete.

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Vtipné, smutné, chytré, skutečné a hlavně zábavné. Zkrátka jednoduchý recept pro jedinečný filmový skvost.

Obchodník se smrtí

Obchodník se smrtí (2005)

Poprvé vidět tenhle film je jako poprvé se milovat. Vůbec nevíte do čeho se pouštíte, ale je to vzrušující a v každém případě to skončí moc rychle.

Neporazitelný: Vykoupení

Neporazitelný: Vykoupení (2010)

Naprostý nářez, který si mě získal už jenom kůly mému zájmu o bojová umění. Adkins je u mě po tomhle převýborném snímku na samé špici filmových warriorů. Ta Choreografie soubojů je zkrátka vynikající, když Adkins tak jedině jako Boyka.