Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Jako obrovský fanda britcomu se bavím u tohohle sitcomu stále a stále dokola .... je jedno kolikrát to člověk viděl a jestli si všechny gagy a hlášky pamatuje na zpamět, jednou za čas prostě stojí za to, si to zopáknout :). 4 a půl s přehledem.

plakát

Černá labuť (2010) 

Natalie se na tu roli hodí, opravdu vypadá jako slušná bulimička a prsa kde nic tu nic. Mile podle mě mnohem víc sedla role v Kamarád taky rád než tohle :/. Vytáčela mě hlavně kamera, která je podle mě chycena úplně ze špatného úhlu a celý zážitek mi dost poznamenala. .... P.S. snad natočí dvojku ! <3 ...tak konec srandy a snad nekdy priste Darrene :)

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Když se řekne, že je něco KULTovní, napadne mě Trpajzlík. Myslím si, že nepřeháním pokud odpřísáhnu, že celý seriál jsem viděl minimálně 6x. a nikdy nebudu litovat. Vrchol britcomu, který podle mě už nic nepřekoná. Každý díl nabitý humorem, gagy a narážkami asi úplně na vše, většina pochopitelná i z dabingu, což podle mě není tak běžné. A pokud o tom ještě nevíte, 3-dílná mini-série "Back to the Earth" nebyla absolutní a vcelku i důstojnou tečkou za seriálem. V současnosti /začátek roku 2012/ se natáčí plnohodnotná série désátá, myslím si nebo spíš doufám a věřím, že se máme opravdu na co těšit!

plakát

Česká Granada (2010) 

předpokládám že to splnilo účinek, i když polemizuji nad tím, jaký vlastně měl být...co se nám zde autor snaží říct? Jedna zkrachovalá "mamča", jedna nevychovaná ku*va a sotva mluvící 40ti letej feťák, který vypadá že se stou jehlou v ruce narodil. jo je to hnus, ale jako dokument tohohle typu to neuznávám, mohlo by to mít aspon nějaký náznak děje nebo posunu, jak se třeba aktéři snaží změnit a ne jen jak tupě žvástají o smyslu života který jim asi nejedno ucho sežere. slabých 50%

plakát

Honey (2003) 

No nejsem si jist co napsat. Moc to ve mě teda popravdě nezanechalo. Plno klišé, které opravdu bijí do očí ať už věčně optimistická Honey nebo plný sál jásajících lidí. Víc si vtom asi najde nějaký negr(čti afroameričan) z Amériky který tohle možná zažil. Nic pro nás, zatuchlé a /oproti americe/ konzervativní evropany :)

plakát

Kontakt (1997) 

Skvělá, ač na můj vkus moc dlouhá, sci-fi pecka. Mr. Zemeckis ukázal že i tento žánr mu není cizí a že je to pan režisér. Hudba skvělá, ony "zvuky" mimozemské civilizace mi uvízly na dlouhou dobu v hlavě. Technickou stránku filmu a propracovanost, správnost přístrojů které používají a zda-li je to vůbec takhle možné, to si netroufám posuzovat, ale onen klíč k rozšifrování mi přišel moc jednoduchý. Poskládání do 3D matic muselo někoho napadnout a nemyslím si, že první by byl Mr. Hadden :). Jodie podala excelentní výkon a její užaslé obličeje při výletu do kosmu mi otevírali ústa a upřímě - sežral sem jí to i s navijákem! 4*/5*

plakát

Krvavé pobřeží (2009) 

Výtečně vyvedený velkovýpravný film. Muzika jež tvrdě podtrhává celkovou maximalistickou atmosféru plnou bitev a ohně je dílem opravdového umělce! Nejvíc mě asi bral dech Kong Ming, o kterém mi následně google prozradil zajímavé věci :). Snad se povede vysokou laťku udržet i v díle druhém, pevně vto doufám..

plakát

Muž ve stínu (2010) 

Vynikající film ze kterého ona pověstná Anglická šeď přímo čiší! napnutej jak kšandy sem čekal až do samého konce co se bude dít. a jak už zde někdo psal, scéna s posouváním lístečku je brilantně zpracovaná, natočená i podanná! delší stopáž bych zde připočítal spíše k dobru, protože film ani chvíli nenudí, i když některé věci příjdou do souvislosti až se závěrečnými titulky. Romane, stále válíš!

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Jsem příjemně překvapen. Čekal jsem něco extra po takovém úspěchu ve zdejších spíše stojatých vodách "nejlepších filmů" aspoň co se žebříčku týká, ale něco tak EXTRA sem nečekal. Vyvážená porce humoru, který mě osobně velmi sedl, různých sociálních i "barevných" prostředí a velmi můj dojem umocnila i hudba decentního rázu. Zavést do škol jako povinný film hned po Playgirls II :D

plakát

Párování (2000) (seriál) 

svojí první verzi hodnocení přidávám již po třetím dílu první řady. Ten Sitcom je brilantní! Tenhle smysl pro humor dotýkající se převážně sexu, vztahů mezi přáteli znichž tři jsou hloupí jak hlávka salátu ... nemá to chybu! Opět mě to utvrzuje v mé vášni pro britský humor počínaje Trpaslíkem a IT Crowd konče. 4/5 za Patricka, občas je jeho hloupost, na můj vkus, už dost přetažená a evidentní vykrádačku prostředí a atmosféry Přátel (naštěstí humor o několik levelů výš!), po 2. řadě kde se střídají lepší a slabší díly ponáchávám 4*, ale stále se neskutečně bavim!