Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Tokio madžin gakuen kenpučó: Tó (2007) (seriál) 

Ani jsem neměl toto anime v hledáčku, ale na "9gag" byl příspěvek, že to stojí za to, což se mi zatím vždy vyplatilo. Bohužel se stalo tak jak to bývá, anime bylo úděsné, hlavně teda postava Misato Aoi, která mi lezla na nervy jen promluvila. Ostatní postavy byly nijaké a dalo by se říct na tento žánr vlastně hodící se. Děj byl zvláštně vlečen až do vrcholu. Autoři prostě vyhověli požadavku stanice, která to vysílala během sezony, a tak kvalita stojí víceméně za h**. Na pokračování se určitě dívat nebudu. Slabé 3*, ale poslední dobou mám problém s tím že jsem tzv. přesycen a najít anime, které by mě bavilo už není tak jednoduché jaké to bývalo dřív.

plakát

Odbor městské zeleně (2009) (seriál) 

Důvod proč jsem se na seriál začal dívat, Ron Swanson. Proč 4*, protože Ron Swanson. Bez Rona Swansona by tenhle seriál nebyl čím je.

plakát

Non non bijori (2013) (seriál) 

Mno po dlouhém odkládání jsem se nakonec odhodlal toto dílo shlédnout, dokonce jsem zvažoval, že budu pokračovat dále se sérií "Repeat", ale nějak jsem si během sledování uvědomil proč jsem to tak dlouho odkládal a že 12 epizod mi stačí. Ani nevím co jsem od toho čekal, jestli jsem od toho vůbec něco čekal. Jako hlavní žánr je komedie, ale tolik jsem se u toho nesmál, což si myslím je hlavní problém pro mě. Možná je problém, že nejsem cílová skupina. Bohužel se to nedostalo přes nějakou pomyslnou hranici, abych zvažoval lepší hodnocení, na anime-planet jsem dal 3,5*, ale tady půlky chybí takže musím za 3*.

plakát

BORUTO -NARUTO THE MOVIE- (2015) 

Tak jako většina filmů Naruto, tak i tento byl klasický průměrný anime film. Řekl bych, že snaha autorů vytáhnout ze značky víc je vidět na celém filmu. Nečekal jsme od filmu mnoho, ale po posledním filmu jsem myslel, že autoři z TV Tokio konečně přišli na to správné koření, které z toho udělá dobrý film, jenže oni to asi hodili do koše po premiéře a tak se museli vrátit ke klasice což nikdy nebyl dobrý film. Prostě hromada "Rasenganu" ať už v jakékoli formě to není prostě ono.

plakát

Písečná žena (1964) 

Tak tohle jsem dlouho u "červeného" filmu nezažil, tj abych nepochopil o co tam vlastně šlo a film mě nudil celých 147 minut, asi jsem prostě na takováto poetická díla příliš velký zabedněnec. Bohužel neznám předlohu pro tento film jako mnozí co se rozhodli sledovat tento snímek.

plakát

Ledové království (2013) 

Po shlédnutí multilingual "Let it go", shlédnuto s jap. dub a díky němu 4*, bez něj asi slabší 3*.

plakát

Kjókai no kanata (2013) (seriál) 

Hlavní mužská role napůl člověk napůl "démon" se tvůrcům moc nepovedla, úchylkou na brýle to začalo a úchylkou na brýle to také skočilo. Jediná výhoda z této polovičatosti je, že je nesmrtelný, což v úvodu, kdy člověk neví o čem vlastně celé anime bude, může být skvělé, opak je pravdou. Je to vlastně jediné co umí. V případě, že se jeho lidská půlka oslabí probudí se démon. Abych řekl pravdu, když se démon začal probouzet poprvé, tak jsem si říkal super třeba to nějak posune jeho nepoužitelnost v boji, ale nic spíš naopak. Následovala doba deprese a smutku. Ženská hlavní role bez brýlí ano s nimi ne, po vzhledové stránce. Jinak celkové zapadá do klasických anime ženských postav, nějak zvlášť mi nepřirostla k srdci. Vedlejší postavy v čele sourozenecké duo, které hlídá naši half-human&half-youma postavu, je celkem slušné. Mitsuki je celkem roztomilá a vytváří celkem humorné scénky bez toho aniž by použila nějakou erotiku jako její starší bratr, který je tzv. siscon. Další postavy autoři dostatečně nerozvedli a tak nemá cenu o nich mluvit Celkově se mi to líbilo. Nelituji čas, který jsem vložil do shlédnutí. Sice slabší 4*, ale mohlo to dopadnout hůř. Našli by se další věci ke zmínění, ale to už by byl moc velký spoiler.

plakát

Ajakaši (2007) (seriál) 

Škoda, na začátku jsem tomu docela věřil pak se to začalo kazit a konec to ubil. Řekl bych zajímavý námět, ale trochu se to vymklo z rukou a dopadlo to tak jak to dopadlo. Nemůžu jinak než pouze 2* a to ještě hodně přilepšuji.

plakát

Okusama wa džošikósei (2005) (seriál) 

TRAGÉDIE, jinak se to ani popsat nedá. Rozhodně zajímavý nápad, ale trošičku to autoři přehnali s těmi překážkami. Je jasné, že toto je nereálné, ale aby se každý koho potkají chtěl nějak vmísit do jejich vztahu ať už vědomě či nevědomě, to mi přijde trochu moc. * jenom za nápad celkově to beru spíše jako ztrátu času. Ale musím poděkovat za obohacení slovní zásoby (danna-sama = manželi).