Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Není to tak zlý, jak jsem se bála (a jak to s pokračováním po tisíci letech bývá), ale ke kultu to má dost daleko.

plakát

Miss Americana (2020) 

Dost jsem se na to tesila a docela mě to zklamalo. Nuda.

plakát

Největší showman (2017) 

Nejnudnější film roku 2018 so far. Hvězdicka za sólo Rebeccy Ferguson a druhá za kostýmy.

plakát

Čechoslováci v gulagu (2017) (seriál) 

Nesmírně zajimavé téma, prahla jsem po informacích, faktech i detailech osudů těch lidí, ale všeho tam bylo hrozně málo. Prapodivná grafika, kterou jsem moc nepochopila. Jeden díl by mohl mít deset hodin a bylo by to málo a místo toho se musím dívat na nic neříkajíci animace, které zabírají půlku pořadu. Velká škoda.

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Celkem nudná komedie se strašně dlouhou stopáží a s příliš dlouhými honičkami a přestřelkami. Někdo příliš tlačil na pilu a snažil se skombinovat a vysát humor i akci ze všech možných předešlých filmů. Nefungovalo to a nejvíc jsem to nevěřila Salmě Hayek.

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Velké zklamání. Vtipné momenty se dají spočítat na prstech jedné ruky. Velká a hodně dlouhá nuda. Po nenuncené a úžasné jedničce přišla na řadu dvojka, která neustále tlačí na pilu. Klobouk dolů před námětem- drogová válka je opravdu tou nejneefektivnější a nejzbytečnější, kterou USA vede, ale zasloužilo by to lepší zpracování. Té ironie a "amerického" humoru tam bylo až moc, takže to ztratilo účinek. Škoda, velká škoda.

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Nudný a dlouhý seriál, který měl zřejmě za úkol upozornit na šikanu na amerických středních školách. Nevím přesně, jak to na takových školách chodí, u nás na gymplu žádné "kasty" jako sportovci a rozstleskávači nebyly,a le věřím, že americká střední může být pěkné peklo. Nicméně hlavní postava Hannah byla tak otravná a ufňukaná, že by se asi zabila i kvůli zlomenýmu nehtu. Dospívání je fuška, ale nevydařený vztah a pokažené přátelství rozhodně není důvod k sebevraždě, pokud člověk není psychicky labilní. Sama se stavila do pozice mučednice, přitom se potýkala jen s běžnými problémy, s kterými se v dopělosti musí poprat téměř každý (kromě jedné, nechci spoilovat) a za spoustu z nich si mohla svojí otravností sama. Zajímavý koncept, ale nechápu, že na tom všichni tak ujíždějí.