Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 470)

plakát

Metro (2004) 

Má cenu hledat v hororech logiku? Určitě ne, vždyť tady jde o jiné věci - napětí, mrazení v zádech a lekání se. A to se tomuto filmu daří.

plakát

Trestná lavice (2005) 

Kdybych znal alespoň základní pravidla amerického fotbalu, asi bych si to užil víc, ale i tak bylo na co koukat. Nebyla to komedie za každou cenu, jak jsme u Sandlera zvyklý, ale pár vtipných momentů se najde.

plakát

Vrahouni (2010) 

Kutcher nikdy nepatřil mezi mé oblíbence a tenhle film na tom nic nezměnil. Takový neškodný pokus o romantickou jednohubku, střiženou akčním záchvěvem.

plakát

Projekt X (2012) odpad!

Koukat 84 minut na partu dementů bylo nad mé síly. Žádný scénář, žádný humor, žádný děj.

plakát

Rallye smrti: Peklo na zemi (2012) 

Z těch rychlých střihů mě bolely oči, z těch trapných dialogů mě bolely uši a z toho věčného poposedávání - kdy už bude konec, mě bolel zadek.

plakát

Na lince je vrah (2006) 

Atmosféru to tedy mělo, to se upřít nedá. Luxusní vila, v sousedství jen jezero a hluboké lesy. Uvnitř půvabná brunetka, která má hlídat dvě malé děti. A aby se nenudila, zvoní ji telefon pětkrát za minutu, takže jí směna docela utíká. Ale vážně - i když se žádné krkolomné dějové zvraty nekonají a logika se místy vytrácí, napnutý jsem byl. Ještě, že mně během sledování nezazvonil telefon...

plakát

Nitro (2007) 

Trochu to připomínalo Rychle a zběsile, ale závodění tady mělo jiný význam - sehnat peníze pro záchranu života své milované. Takhle to nezní špatně, jenže realita je trochu jiná. Co mně asi vadilo nejvíc bylo to, že hlavní hrdina se často choval jako zhulenej magor, čímž si mé sympatie určitě nezískal.

plakát

Střelci (2002) 

Chvílemi mně to přišlo nesrozumitelné (příliš mnoho postav, ústřední dvojice vždy někam zamíří a vy nevíte kdo to je a jakou roli hraje daná postava v ději), nicméně mě to bavilo sledovat. Drsný a syrový příběh, kde se vše točí kolem drog, zbraní a velkého balíku peněz. Tohle téma mám vážně rád.

plakát

Nevěrníci (2012) 

Po skončení jsem si ulevil slovy "To byla ale blbost!" Přitom námět samotný přímo vybízel k vtipným a komickým situacím. Místo nich však sledujeme hloupé a místy i trapné momenty, které mají k pobavení hodně daleko.

plakát

Pokrevní bratři (1999) 

Čekal jsem to i horší (už jen proto, že to vydala DVD Edice). I když to bylo průhledné až běda, koukat se na to dalo. Jen ten konec mně přišel dost nedotažený.