Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Hunter x Hunter

Hunter x Hunter (2011)

Proste suverenne nejlepsi anime, co jsem kdy v zivote videl. Souboje jsou zajimave, pribeh je dost svizny (az na Chimera Ant arc, jehoz posledni tretina se tahne neuveritelne) a postavy velmi zajimave. A nen je rozhodne nejlepsi system, co jsem kdy videl.

Archer

Archer (2009)

Nejvtipnejsi serial, ktery jsem kdy videl.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Nenechte se zmást tematikou. Už jen Coxova slavná hláška (It's regular strength tylenol. Here's what you do: Get her to open her mouth, take a handfull and throw it at her. Whatever sticks - that's the correct dosage.) vám vysvětlí, že medicína je jen pozadí. Pohodový seriál, podle mě nedoceněný. Vtipný určitě je, naučný většinou taky. Musím také zmínit skvělý hudební doprovod, vtipné postavy a hlavně některé emocionálně náročné scény (My Lunch). A samozřejmě naprosto úžasný Dr. Cox.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Jsem vášnivým fanouškem knižní předlohy. Proto jsem ke Hře přistupoval maličko skepticky. Podle mě to nemohlo skončit příliš dobře, Píseň ohně a ledu není klasická fantasy, nejsou v ní monstra, magie, hlavní hrdinové (pokud přežijí více než jednu knihu) nejsou nesmrtelní neohrožení hrdinové. Nakonec se mé obavy nenaplnily a první řada dopadla dle mě nečekaně dobře. Ačkoliv je znát omezený rozpočet, tvůrcům se podařilo navodit onen skvělý pocit z Westerosu, z politických machinací a hrdinové jsou náležitě smrtelní, lidští a uvěřitelní. Můj oblíbenec Tyrion je taky charismastická osobnost i zde. Druhá řada ale už naprosto explodovala a katapultovala Hru z ,,Skvělý seriál podle mé oblíbené knižní ságy" do kategorie ,,Parádní seriál, na který se těším každý týden". Naprostým vrcholem pro mě byl Blackwater. Nečekal jsem, že seriál, kde hlavní náplní nejsou bitvy, bude mít tak úžasné střetnutí, že by nad tím bledl závistí i Troja. Byl to téměř (comeback má přeci jen epičtější Návrat krále) dokonalý díl a pro mě nejlepší díl v seriálové tvorbě vůbec. Valar Morghulis! (mimochodem, jsem pyšnou osobou, která knižní sérii dočetla dřív, než vůbec vznikl seriál a který už po třetí knize rozhlašovala, jak je to nejlepší fantasy sága všech dob).