Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (973)

plakát

Single Lady - O pár měsíců později (2017) (epizoda) 

Tak kromě toho, že všechna rozuzlení byla více méně jasná už od prvního dílu, jsem s finálem v celku hodně spokojená. Hrozně se mi líbil ten vývoj postavy,díky kterému mi Sabina přece jenom přirostla k srdci. I když závěrečná epizoda neměla více méně žádnou zápletku kromě onoho ne zrovna překvapivého odhalení, užila jsem si ji asi ze všech nejvíc.

plakát

Single Lady - Pinďouři z automatu (2017) (epizoda) 

Miluju, když čistě komediální filmy či seriály dokážou během okamžiku úplně otočit a nastolit dokonalou atmosféru i pro vážnější okamžiky. Navíc i přes to, jaká je Sabina mrcha a jak moc mi ze začátku lezla na nervy, jsem si ji asi nakonec dokázala oblíbit, když mě jí ve finále bylo líto. Skvělý díl.

plakát

Single Lady - Bankrot (2017) (epizoda) 

Něco mezi třema a čtyřma hvězdičkama. Díl trošku nudnější, ale ten závěr byl prostě pecka.

plakát

Single Lady - Panic (2017) (epizoda) 

Ale jo, dám čtyři hvězdičky. Konečně zase díl, u kterého jsem se hodně dobře pobavila. I když ten rozjezd zase nic moc.

plakát

Single Lady - Správnej moment (2017) (epizoda) 

Rozjezd zase spíš nudnější, ale druhá polovina epizody zase stála za to. Sice se pomalinku vytrácí vtip, přece jenom se ale divák občas i pousměje.

plakát

Single Lady - Vopice (2017) (epizoda) 

Mě ta dějová linka s Tomášem Měcháčkem prostě nebaví. Začátek epizody sice pobavil, ke konci pro mě ale bylo dlouhých i těch dvanáct minut.

plakát

Single Lady - Máš vokno? (2017) (epizoda) 

Tak tento díl mě opravdu pobavil. Na pět hvězdiček to sice není, ale už teď uznávám, že jsem se seriálu zbytečně vyhýbala a neprávem mu křivdila.

plakát

Single Lady - Potřebuju panáka! (2017) (epizoda) 

Sice mě anglické slova v české konverzaci maximálně vytáčí, ale jinak to bylo vcelku dívatelné. O něco lepší než předchozí díl, pořád ale spíš průměr.

plakát

Single Lady - P*cačka (2017) (epizoda) 

Aha, tak jsem to asi zakřikla. Začátek příšerný, celá "porada" mě přišla úplně zbytečná a maximálně trapná. Naštěstí díl zachránila závěrečná scéna s taxíkem.

plakát

Single Lady - Sexy šéfka (2017) (epizoda) 

Pilotní epizoda více méně průměrná, občas jsem se pobavila, občas to bylo spíš trapné, ale ve finále pro mě byla Sexy šéfka spíš překvapením. Čekala jsem, že to bude větší hovadina.